22 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem Aliağa'da 15 Temmuz programı düzenleniyor

Aliağa'da 15 Temmuz programı düzenleniyor

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi karşısında, milletin ve kahraman güvenlik güçlerinin gösterdiği onurlu duruşun, hainlerin yenilgiye uğratılmasının ve demokrasi zaferinin üçüncü yıl dönümünde düzenlenecek etkinlikler için hazırlıklar devam ediyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Aliağa'da 15 Temmuz programı düzenleniyor

HABER:MEHMET ARKAN

‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ dolayısıyla tüm yurtta olduğu gibi İzmir  Aliağa’da da anma programı düzenlenecek.

ŞEHİTLİKLER ZİYARET EDİLECEK

Aliağa Kaymakamlığı ile Aliağa Belediyesi’nin ortaklaşa düzenleyeceği programa siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları da destek verecek. Anma programı kapsamında ilk olarak ilçe protokolü 15 Temmuz Pazartesi günü saat 12.00’da Aliağa Mezarlığı içerisinde bulunan şehitliği ziyaret edecek.

GENİŞ ÇAPLI PROGRAM YAPILACAK

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından anayasal düzeni bozmaya, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni yıkmaya yönelik organize edilen 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü Aliağa Demokrasi Meydanı’nda düzenlenecek geniş çaplı program ile devam edecek. Saat 21.00’daki program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının hep bir ağızdan okunması ile başlayacak. 15 Temmuz şehitleri ve tüm şehitler için Kuran-ı Kerim tilaveti gerçekleştirilerek dualar edilecek.

Protokol konuşmalarının ardından öğrenciler 15 Temmuz temalı şiirleri seslendirecek. Program, gece saat 00.13’te sela okunması ve 15 Temmuz darbe girişimini anlatan sinevizyon gösterimleri ile son bulacak.

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Avro Bölgesi'nde sanayi üretimi mayısta arttı

Avro Bölgesi'nde sanayi üretimi mayısta arttı