20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Kaçırılan çocuklar için çok sert sözler!

Kaçırılan çocuklar için çok sert sözler!

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, Diyarbakır HDP İl Başkanlığı önünde kaçırılan çocukları için eylem yapan ailelere destek vererek duruma karşı susan sözde sanatçılara çok sert tepki gösterdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kaçırılan çocuklar için çok sert sözler!

Diyarbakır HDP İl Başkanlığı önünde kaçırılan çocukları için eylem yapan ailelere AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan'dan destek geldi. Özalan, "Muhalefetten çıt yok, ünlülerden çıt yok. PKK "ormanları biz yaktık" dediğinde de ortalıktan bir anda kaybolmuşlardı. Neredesiniz?" dedi.

Hacire Akar'ın ardından dün Diyarbakır HDP İl Başkanlığı binası önünde bir oturma eylemi daha başladı. Tam 4 aile çocuklarının PKK için kaçırıldığı iddiasıyla HDP binası önüne geldi. Hükümet ailelerinden koparılan gençler için çalışmalara başlarken, muhalefetten ses çıkmadı.

Kayyumlar sonrası alkışlamışlardı
Yürütülen terör soruşturması gereği Van, Diyarbakır ve Mardin'de Belediye Başkanları görevden alınmıştı. Terör bağlantılarından dolayı görevlerinden uzaklaştırılan HDP'li vekillere ilk destek CHP'den gelmişti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu, yaptıkları açıklamalarla HDP'li vekillerin yanlarında olduklarını dile getirmişlerdi. Ancak söz konu isimler Türkiye'nin gündemine oturan PKK'nın çocuk kaçırma eylemleri için tepkisizler.

Ağlayan anneler için sessizler
2 gündür Diyarbakır'da anneler kaçırılan çocukları için ağlıyor, CHP'den henüz bir tepki gelmedi. AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, CHP ve bazı ünlüleri hedef tahtasına koydu.

Özalan, PKK'nın orman yangınlarını üstlenmesine ve Diyarbakır'daki olaylara ses çıkartmayan muhalefete "Kafayı kuma gömmeye devam mı?" ifadeleriyle sitem etti.

İşte Alpay Özalan'ın mesajı;

"Çocuğu dağa kaçırılan anneler, HDP binası önünde eylem yapıyor. Muhalefetten çıt yok, ünlülerden çıt yok. PKK "ormanları biz yaktık" dediğinde de ortalıktan bir anda kaybolmuşlardı. Neredesiniz? Kafayı kuma gömmeye devam mı? Hep ittifaktan bunlar..."

Yorumlar
K
Kaya BULANCA 5 yıl önce
Sn.Alpay ÖZALAN çok doğru söylüyor...pkk'nın gerçek yüzünü korkmadan ortaya döken bu aileleri herkes desteklemelidir.Sanatkarlar,Akademisyenler,isiyasiler velhasıl herkes....
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
S-400'lerimize mi sızdılar? İşte görüntüler

S-400'lerimize mi sızdılar? İşte görüntüler