21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Altunok, “Hizmetlerimiz her mahalleye ulaşacak”

Altunok, “Hizmetlerimiz her mahalleye ulaşacak”

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, belediye tarafından Kurtuluş mahallesinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Altunok, “Hizmetlerimiz her mahalleye ulaşacak”

Belediye olarak her mahalleye eşit hizmet götürmeye devam edeceklerini belirten Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Kurtuluş mahallesinde basket sahası, kondisyon aletleri, çocuk parkı, tarım aletleri parkı, yürüyüş parkı, ara sokak ve tarım alanlarına giden bağlantı yollarında devam eden çalışmaları Mahalle Muhtarı Hüseyin Aktan’la birlikte yerinde inceledi.
Silifke Belediyesi tarafından önemli hizmetlerin yapıldığını ve mahallenin çehresinin değiştiğini belirten Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Hüseyin Aktan, bu çalışmaların sosyal anlamda mahalle sakinlerine değer kattığını da ifade etti. Muhtar Aktan konuşmasında, "Belediye Başkanımız Sayın Sadık Altunok’un vermiş olduğu talimatlar doğrultusunda belediye ekipleri tarafından mahallemizin bozuk olan yolları ve diğer eksiklikleri yapılıyor. Ayrıca basket sahası, kondisyon aletleri, çocuk parkı, tarım aletleri parkı, yürüyüş parkı yapımının da içerisinde bulunduğu ‘köyden kente Kurtuluş mahallemiz can buluyor’ projesi kapsamında çalışmaların sürmesi de bizleri sevindirmektedir. Her fırsatta mahallemizin ve vatandaşlarımızın istek ve taleplerini belediye başkanımıza iletiyorum. Belediyemiz mahallemizde ihtiyaç duyduğumuz hizmetleri sırasıyla yerine getirmektedir. Bölgede bir ilk olacak ‘köyden kente Kurtuluş mahallemiz can buluyor’ projesini mahallemizde uygulamaları da hem mahalle halkımız tarafından hem de komşu mahalle halkımız tarafından memnuniyetle karşılanmaktadır. Mahallemizde yürütülen belediye hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanımız Sadık Altunok ve ekibine çok teşekkür ediyorum” diyerek yürütülen çalışmalardan dolayı Başkan Altunok’a bir de plaket verdi.



Kurtuluş Mahalle Muhtarlığı tarafından düzenlenen programa katılan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’ta yaptığı konuşmada, “Belediye olarak hizmet alanımızı her geçen gün genişletiyoruz. Her yaşta Silifkeli hemşehrimize ulaşmak ve onlara belediye olarak hizmet etme gayreti içerisindeyiz. Amacımız, rutin görevlerimizin dışında ilçe merkezi ve kırsal mahalle demeden çalışmalarımızı planlanan doğrultuda sürdürüyoruz. Zaman içerisinde imkanlar elverdiğince her mahallemize hizmetlerimizi götürmeye devam edeceğiz. İlçemiz Silifke son yıllarda tarım alanında yapmış olduğu önemli çalışmalarla adından sıkça söz ettiren bir ilçemiz. Ovasında yetişen sayısız tarım ürünlerimiz ülkemizde hem iç piyasada hem de yurt dışı pazarlarda yerini almaktadır. Bu pazarlarla birlikte ilçe ekonomimize de büyük girdiler sağlanmaktadır. Ayrıca binlerce ailede geçimini bu tarım arazilerinden sağlamaktadır. Biz de belediye olarak geçtiğimiz yaz aylarında yaptığımız çalışma programımızda 88 mahallemizin isteklerini aciliyetine göre değerlendirerek uygulamaya geçtik. Belediye olarak ilk defa uygulamaya koyacağımız ve Kurtuluş Mahallemizde şu anda yapımı süren basket sahası, kondisyon aletleri, çocuk parkı, tarım aletleri parkı, yürüyüş parkı yapımının da içerisinde bulunduğu ‘köyden kente Kurtuluş mahallemiz can buluyor’ projesi ve tarım alanlarına giden bağlantı yollarında sürdürdüğümüz asfaltlama çalışmaları da tarıma verdiğimizin önemin bir göstergesidir. İmkanlarımız dahilinde belediye hizmetlerimizi tüm mahallelerimize ve halkımıza ulaştırma gayreti içerisindeyiz” dedi.



Kurtuluş Mahallesi Muhtarlığı tarafından düzenlenen programda Muhtar Hüseyin Aktan, Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Temur, Ziraat Odası Başkanı Cafer Doygun, Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli ve Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’ta birer konuşma yaptılar. Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Süleyman Uğur, MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay, Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Temur, Mahalle Muhtarları, Ziraat Odası Başkanı Cafer Doygun ve Mahalle halkının da katıldığı programda okunan kuranı kerimin ardından misafirlere bir de yemek ikram edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dolar ve euro fiyatlarında ibre yeşili gösteriyor! Dolar ve euro fiyatları ne kadar oldu?

Dolar ve euro fiyatlarında ibre yeşili gösteriyor! Dolar ve euro fiyatları ne kadar oldu?