20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Azerbaycan programında talihsiz kaza

Azerbaycan programında talihsiz kaza

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve AK Parti milletvekili Şamil Ayrım'ın içinde bulunduğu araç, Zengilan Havalimanı yolunda kaza yaptı. Yıldırım ve Ayrım'la birlikte aracın şoförünün sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. Binali Yıldırım da "Allah’a şükürler olsun ki durumumuz iyi. Tedbir amaçlı hastanede kontrol altındayız" açıklamasını yaptı.

4 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Azerbaycan programında talihsiz kaza

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Azerbaycan ziyareti kapsamında yanında bulunan AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve AK Parti milletvekili Şamil Ayrım Trafik kazası geçirdi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ve Efkan Ala'nın kaza yapan Yıldırım ve Ayrım'la ilgilenmek için Bakü'de kaldığı öğrenildi.

YILDIRIM: DURUMUMUZ İYİ

Kişisel Twitter hesabından bir paylaşım yapan Binali Yıldırım, "Azerbaycan seyahatimiz sırasında bir trafik kazası geçirdik. Allah’a şükürler olsun ki durumumuz iyi. Tedbir amaçlı hastanede kontrol altındayız. Dua eden, geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ediyorum" dedi.

BAKAN KOCA: SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Öte yandan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kazayla ilgili yaptığı paylaşımda, "Azerbaycan ziyaretinde olan Sn. Binali Yıldırım’ın korumasıyla milletvekili arkadaşımız Şamil Ayrım’ın da bulunduğu aracı kaza yaptı. Kendisiyle görüştüm. Üçünün de sağlık durumunun iyi olduğunu, kazayı hafif atlattıklarını öğrendim. Tekrar geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum." ifadelerine yer verdi. 

HELİKOPTERLE BAKÜ'YE GÖTÜRÜLDÜLER

Kazaya ilişkin Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle:

Sayın Cumhurbaşkanımızın Azerbaycan ziyaretine eşlik eden AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve AKP Milletvekili Şamil Ayrım'ın içinde bulunduğu araç, Zengilan Havalimanı yolunda kaza yapmıştır. Sağlık durumları iyi olan Sayın Binali Yıldırım ve Sayın Şamil Ayrım, kontrol amacıyla sağlık ekipleri eşliğinde helikopterle Bakü'de bir hastaneye götürülmüştür. AKP Genel Başkan Yardımcıları Ömer Çelik ve Efkan Ala da kendilerine eşlik etmek üzere Bakü'de kalmıştır.

ÇELİK: TELAŞ EDECEK BİR DURUM YOK

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Azerbaycan'da kaza geçiren Binali Yıldırım'ın sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Çelik, "Durumları gayet iyi ciddi bir sıkıntı gözükmüyor. Sabaha kadar tedbiren gözetim altında tutmak istiyorlar. Biz Efkan beyle birlikte iyileşene kadar burada kalacağız. Koruma arkadaşımızın durumu da iyi. Şoför arkadaşımızın da durumunun iyi olduğunu söylediler. İnşallah tez zamanda sıhhatlerine kavuşacağını düşünüyoruz. Bugün itibariyle gözetim altında tutmak istiyorlar. Çarpmaya bağlı olarak istirahat etmeleri gerekiyor. Yoğun tarama sonucunda sıkıntılı durum görmediler. Sabah yeni bir değerlendirme yapılacak. Telaş edilecek bir durum olduğu değerlendirilmiyor. Sayın Aliyev ile geldik uçakla. Arayan herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

SİYASİLERDEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Kazayla ilgili birçok siyasi geçmiş olsun mesajı paylaştı: 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: Sayın Cumhurbaşkanımızın Azerbaycan programına eşlik eden AK Parti Genel Başkanvekilimiz Sn. Binali Yıldırım’a, koruma müdürüne ve İstanbul Milletvekilimiz Sn. Şamil Ayrım’a geçirdikleri trafik kazası dolayısıyla geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın Azerbaycan ziyaretinde geçirdikleri trafik kazasında ihtiyaten hastaneye kaldırılan AK Parti Genel Başkanvekilimiz Sn. Binali Yıldırım ile İstanbul Milletvekilimiz Sn. Şamil Ayrım'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum...

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ: Sayın Cumhurbaşkanımızın Azerbaycan ziyareti sırasında,trafik kazası geçiren Ak Parti Genel Başkanvekilimiz Binali Yıldırım’a,korumasına ve milletvekilimiz Şâmil Ayırım’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim, aziz milletimizi ve ülkemizi her tür kaza ve beladan korusun.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati: Azerbaycan'da trafik kazası geçiren Genel Başkanvekilimiz Sayın Binali Yıldırım, koruması ve İstanbul Milletvekilimiz Sayın Şamil Ayrım'ın sağlık durumlarının iyi olduğu haberini memnuniyetle aldık. Kendilerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Rabbim'den şifalar niyaz ediyorum.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci: Sn. Cumhurbaşkanımızın Azerbaycan ziyaretine eşlik ettiğimiz esnada trafik kazası geçiren Genel Başkanvekilimiz Sn. Binali Yıldırım’a, koruma polisine ve Milletvekilimiz Sn. Şamil Ayrım’a geçmiş olsun.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş: Sayın Cumhurbaşkanımızın Azerbaycan programlarına eşlik eden Genel Başkanvekilimiz Binali Yıldırım ve İstanbul Milletvekilimiz Şamil Ayrım'a geçirdikleri trafik kazası dolayısıyla geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal: Azerbaycan’da trafik kazası geçiren AK Parti Genel Başkanvekilimiz Binali Yıldırım’a, Milletvekilimiz Şamil Ayrım’a ve kazadan etkilenen kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimi sunuyor, rabbimden acil şifalar diliyorum.

AK Parti Milletvekili Mehmet Ali Çelebi: Azerbaycan’da trafik kazası geçiren Genel Başkanvekilimiz Sn. Binali Yıldırım, İstanbul Milletvekilimiz Sn. Şamil Ayrım ve tüm heyetimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türk devletleri 'Ortak Alfabe Komisyonu' kurdu

Türk devletleri 'Ortak Alfabe Komisyonu' kurdu