24 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
AÇIK
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, talep ve önerileri dinledi

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, talep ve önerileri dinledi

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, ziyaretçileri ile sohbet ediyor, talep ve önerilerini dinledi.

7 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, talep ve önerileri dinledi

TALEP VE ÖNERİLERİ DİNLEDİ

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, ziyaretçileri ile sohbet ediyor, talep ve önerilerini dinleyerek, belediye çalışmaları hakkında bilgiler veriyor. Bu kapsamda Başkan Akın; Terkehatipler Köyü Muhtarı Hulusi Külük, Şahne Köyü Muhtarı Sebahattin Çakmak, Şahne Köyü Merkez Camii İmam Hatibi Ersin Altıntaş ve köy sakini Sayın Selçuk Göktaş, Türk Sağlık-Sen Bartın Şube Başkanı Besim Coşkun, Bartın Şehit Cem Kanbur Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde görevli Dr. Sayın Selahattin Görkem Demirci, Beşiktaş Taraftar Grubu Yönetim Kurulu Üyeleri Serhan Kırkaç, Akın Türkmen ve Ramazan Barut, Çaydüzü Mahallesi sakinlerinden Recep Atik, Aladağ Mahallesi sakinlerinden Gülcan Şahin, Ağdacı Mahallesi sakinlerinden Ulviye Akman, Mimar Erol Kaymakçı, iş insanı İbrahim Ethem Özkoç ve Bartın Özel Halk Otobüsleri Başkanı Sayın Zekai Özdemir, Hıdırlar Köyü Muhtarı Necdet Akdemir ve oğlu Miraç Akdemir, Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı Kariyer Merkez Müdürü Prof. Dr. Umut Saraç, Üç Yıldız Tuğla Fabrikası Sahibi Muhammet Cengiz Yalçın, Erdem Ticaret Sahibi Hüseyin Erdem, Ünal Eczanesi Sahibi Mehmet Yaşar Ünal ile Kutlubeydemirciler Köyü sakinlerinden Yeşim Kökoğlu ve ailesi, Arıt Ören Köyü sakinlerinden Güneydoğu Gazimiz Muhammet Altay, oğlu Burhan Altay ve damadı Berk Kızılkum’u makamında ağırladı. Ziyaretçileri ile sohbet eden Akın, talep ve önerilerini dinleyerek, belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Belediye Başkanı Cemal Akın vatandaşların ziyaretleri ile ilgili yaptığı açıklamasında; “Beşeri münasebete son derece önem verdiğini, danışarak hareket etmenin belediyecilik hizmetlerine yön verdiği vurgusunu yaptı. Başkan Akın, “Vatandaşlarımızın ziyaretleri bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Vatandaşlarımızla istişarelerde bulunuyor, talep ve önerilerini dinleyerek çözüm odaklı hareket ediyoruz” dedi.

ÇALIŞMALAR GÖRÜŞÜLDÜ

Karayolları 15. Bölge Müdürü Yüksel Oğuzhan, Bölge Müdür Yardımcısı Ali Başak ve Karayolları 156.Şube Şefi Serkan Akyüz, Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti. Karayolları 15. Bölge Müdürü Yüksel Oğuzhan, Bölge Müdür Yardımcısı Ali Başak ve Karayolları 156.Şube Şefi Serkan Akyüz, Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürü Ozan Ertem, Fen İşleri Müdürümüz Çetin Önder ve teknik personelimizin de hazır bulunduğu ziyarette, trafikle ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirerek, trafiğin rahatlatılabilmesi için yapılması gereken çalışmaları görüşüldü. Yapılan toplantı ile ilgili bilgiler veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Karayolları 15. Bölge Müdürü Yüksel Oğuzhan, Bölge Müdür Yardımcısı Ali Başak ve Karayolları 156.Şube Şefi Serkan Akyüz ile birlikte gerçekleştirmiş olduğumuz değerlendirme toplantısında şehrimizin konforunu artırma, yol güvenliğini artırma, estetiğini sağlama ve vatandaşlarımızın beklentilerinin karşılanması açısından görüş alışverişinde bulunarak, koordinasyon açısından son derece yararlı oldu. Belediye olarak tüm kurumlarla iletişim halinde ve koordineli şekilde çalışıyoruz. Halkımıza en iyi şekilde hizmet verebilmek için bu birlikteliğe ve görüş alışverişlerine ihtiyaç duyulduğu düşüncesindeyiz. Bu bağlamda birlikte halkımıza hizmet noktasında ne gerekirse yapmaya hazırız. Şehrimizin sorunlarıyla yakından ilgilenen değerli Bölge Müdürümüze ve ekibine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.

BAŞKAN AKIN ESKİHAMİDİYE KÖYÜNDE

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Eskihamidiye Köyüne ziyarette bulunarak köy sakinleri ile çay içip sohbet etti. Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, Kozcağız Belde Başkanı Savaş Buyurman, Kozcağız Belediye Meclis Üyeleri Tacettin Köstekçi ve Kozcağız Belde Teşkilat Üyeleri ile birlikte gerçekleştirmiş olduğu ziyaretlerde köy sakinlerine belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Samimi sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Başkan Akın, ayrıca köy sakinlerinin de talep ve önerilerini dinledi. Gerçekleştirmiş olduğu ziyaretlerle ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın," Göreve geldiğimiz tarihten bugüne her zaman halkın içinde olduk. Vatandaşlarımızla istişarelerde bulunarak yapacağımız çalışmalarımıza yön verdik. Aynı anlayış içinde halkımızla birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam ediyoruz. Bizleri ağırlayan değerli Köy Muhtarımız Hasan Ergül ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

AĞAÇ VE BİTKİ BUDAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Bartın Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ağaç ve bitki budama çalışmalarına Fatih İlkokulu Bahçesi’nde devam etti. Kentin birçok noktasına park, bahçe ve yeşil alan inşa eden Bartın Belediyesi, bu alanlar ve dışındaki ağaçların bakım ve onarımını da ihmal etmiyor. Son olarak Fatih İlkokulu bahçesine çalışma gerçekleştiren ekipler okul bahçesine uzanan ağaç dallarını budadı. Yapılan çalışma ile ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,” Park, bahçe ve yeşil alanlardan vatandaşlarımızın en iyi şekilde istifade etmesini arzu ediyor, bu çerçevede de bu bölgelerimizde periyodik olarak bakım onarım çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda da Fatih İlkokulu bahçesi çevresinde çalışma gerçekleştirdik. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilen çalışma kapsamında uzayarak okul bahçesine giren ağaç ve bitki dalları budandı. Vatandaşlarımızın ortak kullanım alanlarından daha iyi faydalanabilmeleri için çalışmalarımıza ihtiyaç duyulan her noktada devam edeceğiz” dedi. Şehrimizin birçok noktasına park, bahçe ve yeşil alanlar inşa ederken, bu alanlar ve dışındaki ağaç ve bitkilerinde bakım ve onarımını yapıyoruz. Bu kapsamda da bir çalışmada Fatih İlkokulu Bahçesi çevresinde gerçekleştirdik. Bu bölgede uzayarak okul bahçesine giren ağaç ve bitki dalları ekiplerimiz tarafından budandı. Vatandaşlarımızın ortak kullanım alanlarından daha iyi faydalanabilmeleri için çalışmalarımıza ihtiyaç duyulan her noktada devam edeceğiz” dedi.

BELEDİYEDEN YENİ YERLEŞİM ALANLARINA ALTYAPI DESTEĞİ

Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri Kırtepe Mahallesi İlknur Erkan Sokak’ta oluşan yeni yerleşim alanlarının kanalizasyon hattı bağlantılarını gerçekleştiriyor. Bartın Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Orduyeri Mahallesi’nde oluşan yeni yerleşim alanlarının kanalizasyon bağlantıları yapılıyor. Gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; “Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğümüz tüm mahallelerimizde gerekli çalışmaları yürütüyor. Bu çalışmalarımızı plan program dahilinde yapıyoruz. Son olarak da Kırtepe Mahallesi İlknur Erkan Sokak’ta oluşan yeni yerleşim alanlarının kanalizasyon hattı bağlantılarını yapmak üzere çalışma başlattık. En kısa zamanda bu çalışmamızı tamamlayacağız” dedi.

TEBRİK EDİYORUM

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ercüment Özçelik ile birlikte Kemikpark Otel Yatırım Otelcilik Turizm inşaat San. Tic. Şirketi Sahipleri Mehmet Kemik ve oğlu Belediye Meclis Üyesi Egemen Kemik’i ziyaret etti. Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Başkan Cemal Akın, “Uluslararası konaklama kurumu Booking’in değerlendirme kriterlerine uyarak 10 üzerinden aldığı 9,5 oyla önemli bir başarı elde eden KemikPark Otel Sahipleri Mehmet Kemik ve Egemen Kemik’i başarılarından dolayı tebrik ettim. Şehrimizde hizmet veren böyle önemli bir yatırımın olması çok önemli. Kendilerine başarılar diliyor, bereketli bol kazançlar temenni ediyorum” dedi.

BERAT KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Berat Kandili münasebetiyle mesaj yayımladı. Belediye Başkanı Cemal Akın mesajında, “Mübarek Ramazan Ayı’nın müjdecisi olan Berat Kandili’ne hep birlikte erişmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Rahmet ve mağfiretin müminlere bol bol ihsan edildiği, dualarımızın kabul bulmasını arzuladığımız bu önemli ve mübarek gecede yüce rabbimiz beratımızı nasip etsin, yardım ve himayesini üzerimizden eksik etmesin. Berat Kandili’nin manevi temizlenmeye, vicdani doğrulmaya, birlik ve beraberliğin güçlenmesine vesile olmasını, rahmet ve mağfireti sonsuz olan Allah’ın dualarımızı kabul etmesi dileğimle tüm İslam Âlemi’nin ve değerli hemşerilerimin mübarek Berat Kandili’ni kutluyorum.  Feyz ve bereketinden hepimizin istifade etmesini, bu güzel gecenin beratlarımıza vesile olmasını diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.“ dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Salihli Belediyesi ‘Halk Ekmek’ Projesine başladı

Salihli Belediyesi ‘Halk Ekmek’ Projesine başladı