20 Ekim 2024
weather
11°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem Başkan Akın MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti

Başkan Akın MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti

Geçtiğimiz günlerde geçirdiği üst solunum yolu  rahatsızlığı nedeniyle bir süre istirahat eden  MHP Genel Başkanı Sayın Dr.Devlet Bahçeli MHP Genel Merkez de çalışmalarına başlamasıyla ziyarete gelenler de arttı.Genel Başkanın ziyaretcilerinden birisi de Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Başkan Akın MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti

HABER:MEHMET ARKAN

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can, Hasankadı Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ve MHP Bartın 27. Dönem Milletvekili Adayı Orhan Kırşanlı ile birlikte MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Ziyaretin ardından açıklama yapan Başkan Akın, “Geçtiğimiz günlerde geçirdiği rahatsızlık sonucu istirahat eden ve sağlığına kavuşur kavuşmaz işinin başına geçen Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendiyi ziyaret ederek sağlık ve sıhhat dileklerimizi ilettik. Kendisine yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarımız hakkında bilgiler verdim. Ayrıca çeşitli konularda istişarelerde bulunduk” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul'da çekildi! 'Pes' dedirten görüntü

İstanbul'da çekildi! 'Pes' dedirten görüntü