22 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
PARÇALI BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Başkan Kayda 1 Haziran’daki yeni süreç hakkında konuştu

Başkan Kayda 1 Haziran’daki yeni süreç hakkında konuştu

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, İçişleri Bakanlığı genelgesiyle korona virüs tedbirleri kapsamında tüm Türkiye’de olduğu gibi Salihli’de de açılacak olan işletmeler ve işyerleri hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Kayda, Başkan Yardımcıları Metin Durmaz ve Mahmut Süreyya Karaoğlu, Zabıta Müdürü Mustafa Yıldırım ile normalleşme süreciyle ilgili değerlendirme toplantısı yaparak bilgiler verdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Başkan Kayda 1 Haziran’daki yeni süreç hakkında konuştu

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, İçişleri Bakanlığı genelgesiyle korona virüs tedbirleri kapsamında lokanta, kafe vb. işyerleri, park, mesire yerleri, sosyete pazarlarıyla ilgili normalleşme süreci hakkında Başkan Yardımcıları Metin Durmaz ve Mahmut Süreyya Karaoğlu, Zabıta Müdürü Mustafa Yıldırım ile değerlendirme toplantısı yaptı. Normalleşme süreciyle birlikte 1 Haziran’da başlayacak olan yeni dönemde tüm Türkiye’de olduğu gibi Salihli’de de 2,5 aydır kapalı olan işletmelerin ve işyerlerinin tekrar faaliyete başlayacağını belirten Başkan Kayda, tüm esnaflara bol ve bereketli kazançlar diledi.

Yeni dönemde işletmelerin ve işyerlerinin korona virüs tedbirleri kapsamında denetleneceğini açıklayan Başkan Kayda, “Korona virüs salgını nedeniyle 2,5 aydır devam eden sokak kısıtlaması ve şehirlerarası seyahat yasakları son buluyor. 1 Haziran itibarıyla pek çok şey değişiyor. Türkiye artık normalleşme sürecine girdi. Korona virüs tedbirleri kapsamında kapatılan işletmeler ve işyerleri tekrar açılıyor. Kaymakamlık, Belediyemiz ve Emniyet Müdürlüğü işbirliğinde vatandaşlarımızın sağlığını korumak için kontroller yaparak rutin ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarına devam edeceğiz. Zorunlu olmadıkça evlerimizde kalmaya devam edelim. Bu süreçte sosyal mesafe kuralına, hijyen ve temizliğe dikkat edelim ve alınan tüm kararlara uyarak tedbiri asla bırakmayalım” dedi.  

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Trump'tan 'Antifa' için terörist ifadesi

Trump'tan 'Antifa' için terörist ifadesi