22 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem Başkan Korkut'tan Adanalı gençlere Türkgün okuyalım çağrısı

Başkan Korkut'tan Adanalı gençlere Türkgün okuyalım çağrısı

Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, "Adanalı gençleri Türkgün Gazetesi okumaya davet ediyorum. Adana Ülkü Ocakları olarak Türkgün gazetesine sahip çıkmayı milli bir görev kabul ediyorum" dedi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Başkan Korkut'tan Adanalı gençlere Türkgün okuyalım çağrısı

Gazetemiz Adana temsilcisi İbrahim İspaha'ya açıklamalarda bulunan Başkan Korkut, "Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey'in adını koyduğu Türkgün gazetesini okumak ve okutmak her Ülkücünün görevi olmalıdır. Adana Ülkü Ocakları olarak Türkgün gazetesine sahip çıkmayı milli bir görev kabul ediyorum" diye konuştu.

Başkan Çağrı Korkut açıklamasının son bölümünde ise, "Ramazan ayı boyunca her gün Türkgün Gazetemizi bayimiz den 100 adet alıp Adana'da ekmek fırınlarında iftara yakın dağıtımı yapılarak evlere girişi sağlanacaktır.

Türkgün gazetemizin daha çok okunması için Ülkü Ocakları Genel başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım'ın da bizlere talimatları vardır. Bu vatan bu bayrak bu ezan benim diyen Adanalı gençleri Türk basınının yüz akı Türkgün gazetemizi okumaya ve destek olmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Seray Sever Doya Doya Moda'dan ayrıldı mı? Doya Doya Moda Seray Sever neden yok?

Seray Sever Doya Doya Moda'dan ayrıldı mı? Doya Doya Moda Seray Sever neden yok?