18 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Galeriler Gündem Başvurular e-devlet üzerinden yapılıyor! Vatandaşa doğalgaz desteği

Başvurular e-devlet üzerinden yapılıyor! Vatandaşa doğalgaz desteği

Başvurular e-devlet üzerinden yapılıyor! Vatandaşa doğalgaz desteği 1
Artan fiyatlar nedeniyle faturalarını ödemekte zorlanan vatandaşların bir nebze olsun rahatlama sağlayacak ısınma desteği kapsamında kış dönemi ödemelerinin 336 bin haneye toplam 271,7 milyon lira olarak yapıldı.
Başvurular e-devlet üzerinden yapılıyor! Vatandaşa doğalgaz desteği 2
2022 DOĞALGAZ YARDIMI NE KADAR? Alt yapısı ve doğalgaz aboneliği bulunan tüm vatandaşların yararlanabildiği doğalgaz desteğinde ücretler 900 lira ile 2 bin 500 lira arasında değişiyor.
Başvurular e-devlet üzerinden yapılıyor! Vatandaşa doğalgaz desteği 3
BAŞVURULAR BAŞLADI MI? Doğalgaz desteği ile ilgili Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık başvuruların 5 Eylül'de başladığını duyurmuştu. Yaklaşık iki ay önce alınmaya başlanan yardımlardan yararlanmak isteyen vatandaşlar, ihtiyaç sahibi olmak şartıyla e-Devlet üzerinden başvurularını yapabiliyor.
Başvurular e-devlet üzerinden yapılıyor! Vatandaşa doğalgaz desteği 4
NASIL BAŞVURU YAPILIR? Doğalgaz destek başvuruları e-Devlet sistemi üzerinden alınıyor. Destekten yararlanmak isteyenler, T.C. kimlik numarası ve şifresiyle Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Sosyal Yardım Başvuru Hizmeti sayfasına giriş yapan adaylar kimliklerini doğrulayarak başvurularını iletebiliyor.
Başvurular e-devlet üzerinden yapılıyor! Vatandaşa doğalgaz desteği 5
DOĞAL GAZ YARDIMININ ŞARTLARI Destekten faydalanabilmek için, başvuru sahibinin şu şartları taşıması gerekiyor: • Türk vatandaşı olması, • E-Devlet kapısı üzerinden destek programına başvuruda bulunması, • Doğal gaz arzı sağlanan ilçe/beldede ikamet ediyor olması, • İkamet adresinde ön ödemeli ya da faturalı sayaca bağlı bir doğal gaz aboneliği bulunması • Ödenecek faturasının mesken abone grubuna ait olması, • Hakkında ilgili SYD Vakfınca hak sahipliği kararı verilmesi
Başvurular e-devlet üzerinden yapılıyor! Vatandaşa doğalgaz desteği 6
ÖDEMELER NE ZAMAN YAPILACAK? Bakan Derya Yanık, ihtiyaç sahibi hanelere yönelik hayata geçirilen Doğal Gaz Tüketim Desteği’nde kış dönemi ödemelerinin başladığını duyurdu.
Başvurular e-devlet üzerinden yapılıyor! Vatandaşa doğalgaz desteği 7
PTT'DEN ALINIYOR Doğal gaz yardımı ödemeleri hak sahiplerinin PTT kartına yatırılmaktadır. Başvuru sonucu hak sahibi durumunda olan kişiler PTT’ye doğalgaz faturalarını ibraz ederek destekten yararlanacak.
Başvurular e-devlet üzerinden yapılıyor! Vatandaşa doğalgaz desteği 8
Başvurular e-devlet üzerinden yapılıyor! Vatandaşa doğalgaz desteği 9
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Araba alacaklar yaşadı! ÖTV’siz otomobil projesi geliyor

Araba alacaklar yaşadı! ÖTV’siz otomobil projesi geliyor