20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem "Bereket Sofrasında Gönül Birliği" iftar programı Malatya'da gerçekleşti

"Bereket Sofrasında Gönül Birliği" iftar programı Malatya'da gerçekleşti

MHP Malatya İl Başkanlığı tarafından organize edilen "Bereket Sofrasında Gönül Birliği" temalı iftar programı, MHP Genel Başkan Yardımcısı Ismail Faruk Aksu'nun katılımıyla gerçekleşti. Depremzedelerle iftar sofrasında buluşan Aksu “önceliklerinin depremin yaralarını sarmak, inşa ve ihya sürecini tamamlamak” olduğunu ifade etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
"Bereket Sofrasında Gönül Birliği" iftar programı Malatya'da gerçekleşti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla başlatılan “Bereket Sofrasında Gönül Birliği” temalı iftar programları kapsamında Malatya’da bulunan Aksu, depremzede vatandaşlarla bir araya geldi. Önce depremzedeler için oluşturulan çadır kente gerçekleştirdiği ziyarette vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Aksu, onların taleplerini dinledi.

bereket1

Depremzedelerle yapılan iftar programında yaptığı konuşmada ise Aksu, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin selamlarını depremzede vatandaşlarımıza iletti. Ramazan ayının rahmet, bereket, yardımlaşma ve dayanışma ayı olduğunu ve deprem felâketi ile açılan yaraların el birliğiyle sarılacağını ifade eden Aksu, deprem felâketi nedeniyle şehit olan vatandaşlara rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diledi. Aksu, tarihin en büyük felaketlerinden birisi ile karşı karşıya kalındığını ve 11 ilde 50 binden fazla vatandaşımızın hayatını kaybettigini belirterek felaketin büyüklüğüne rağmen devletin tüm kurumları ve imkanları ile seferber olduğunu, enkaz kaldırma çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü, konteyner kentlerin genişletildiğini, kalıcı konutlar için yer tespiti ve temel atma çalışmalarının sürdüğünü, bir yıl içinde kalıcı konut ve işyerleri ile köy evlerinin buyuk bir kisminin tamamlanarak hak sahiplerine verileceğini belirtti. Aksu, MHP ve Cumhur Ittifakının önceliğinin depremin yaralarını sarmak, inşa ve ihya sürecini tamamlamak olduğunu belirterek bu doğrultuda tüm adımların hızla atıldığını, hayatın normale dönmesi için yoğun çaba gösterildiğini vurguladı. Ayrıca hiçbir vatandaşın aç ve açıkta bırakılmayacağını, devletin bu zorlukları aşacak kudrete sahip olduğunu ifade eden Aksu, iş yerlerinin yapılmasiyla ticari hayatın daha canlı olacağını da belirtti. Aksu, "Kimse endişe etmesin, provokasyonlara aldırmasın! Yaparsa Cumhur Ittifakı yapar, nitekim yapmaktadır. Yıkılan yapılacak, eksikler tamamlanacak, acılarımız paylaşarak azalacak ve asrın felaketi asrın dayanışmasıyla inşallah aşılacak." dedi. 

WhatsApp Görsel 2023-04-06 saat 08.27.44

Konteyner kentte gerçekleştirilen "Bereket Sofrasında Gönül Birliği" temalı iftar programına MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, MHP MYK üyesi Eyüp Gönültaş, Malatya Il Başkanı Gökhan Gök ve Ilçe Başkanları ile 
Konteyner kentte bulunan depremzede vatandaşlarımız katıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İspanya'nın kralı Real Madrid: Barcelona'yı 4'ledi

İspanya'nın kralı Real Madrid: Barcelona'yı 4'ledi