23 Ekim 2024
weather
14°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem Bilim Kurulu Toplantısı ne zaman saat kaçta? Bakan Fahrettin Koca ne zaman açıklama yapacak?

Bilim Kurulu Toplantısı ne zaman saat kaçta? Bakan Fahrettin Koca ne zaman açıklama yapacak?

Milyonlar Bilim Kurulu Toplantısı ne zaman sorusunı araştırmaya devam ediyor. Ramazan ayında alınacak olan ilave tedbirlerin masaya yatırılacağı Bilim Kurulu Toplantısı'nın ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıklama yapması bekleniyor. Artan koronavirüs vaka sayıları nedeniyle Ramazan ayı içerisinde hareketliliği azaltacak olan tedbirler masaya yatırılacak. Peki Bilim Kurulu Toplantısı ne zaman saat kaçta? Bakan Koca saat kaçta açıklama yapacak? işte detaylar....

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bilim Kurulu Toplantısı ne zaman saat kaçta? Bakan Fahrettin Koca ne zaman açıklama yapacak?

Bilim Kurulu Toplantısı ne zaman sorusu vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Ramazan ayında alınacak olan ilave veya yeni önlemler bugün gerçekleştirilecek olan Bilim Kurulu Toplantısı'nda ele alınacak. Bakan Koca saat kaçta açıklama yapacak? Son dönemde mutant virüs etkisi ile hızla yayılan Avrupa'nın en çok vaka bildiren ülkeleri arasında başı çeken Türkiye'de vaka sayılarının Ramazan ayı içerisinde düşürülmesi hareketliliğin azaltılması Bilim Kurulu Toplantısı'nda ele alınacak. Alınacak olan tavsiye kararları Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından Salı günü Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde gerçekleştirilecek olan Bakanlar Kurulu Toplantısında ifade edilecek.

BİLİM KURULU TOPLANTISI NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Bilim Kurulu Toplantısı'nın bugün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca liderliğinde saat 17:00'de bir araya gelmesi bekleniyor. Salgın koşulları nedeniyle çevrimiçi gerçekleştirilmesi planlanan toplantının hemen ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından bir açıklama yapılması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yağışlar yaradı: İşte barajlarda son durum

Yağışlar yaradı: İşte barajlarda son durum