20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Galeriler Gündem Canan Karatay yorgunluğu alıp götüren bomba sırrı açıkladı: Günde sabah akşam içmeniz yeterli

Canan Karatay yorgunluğu alıp götüren bomba sırrı açıkladı: Günde sabah akşam içmeniz yeterli

Prof. Dr. Canan Karatay, geliştirdiği "Karatay Diyeti" ve yazdığı kitaplarla tanınan bir iç hastalıkları ve kardiyoloji uzmanıdır. Canan Karatay yaz aylarının gelmesi ile çok sık tükettiğimiz besinler hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Vücuda enerji depolamaya yardımcı olan formülü Canan Karatay açıkladı. Bu gıdayı tüketenler hayatta çok daha enerjik olabilecek. İşte vücuda enerji depolamanıza katkı sağlayacak o formül... Canan Karatay yorgunluğu alıp götüren sırrı açıkladı.

Ezber bozan açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Prof. Dr. Canan Karatay yine oldukça ses getirecek açıklamalarda bulundu. Günlük olarak enerjinin iki katına çıkmasına yardımcı olacak formülü açıkladı.
Vücutta doping etkisi veren gıdayı açıklayan Canan Karatay, bu formüle uyanların hayatta çok daha enerji sahibi olabileceğini açıkladı. Bilhassa gün içerisinde çok daha enerjisiz hissedenler için son derece pratik bir yöntem bulundu. İşte Canan Karatay'ın enerji depolamanıza katkı sağlayacak o mucizevi yöntemi..
Canan Karatay'ın yorgunluğun yok olması ve kişinin gün içerisinde kendini çok daha iyi hissedebilmesi için gerekli gördüğü gıdaların başında şüphesiz tereyağı gelmektedir. Yorgunluğun yok olmasını sağlayan ve kişinin daha aktif bir yaşam sürmesini sağlayan tereyağının gün içerisinde tüketilmesi gerektiğini dile getiren Karatay, şu sözleri söyledi:
Kavurmayı yağı ile beraber yemelisiniz. Kuyruk yağı ile birlikte yenmeli. O zaman dinç olur, dağlara çıkar inersiniz. Yumurta sarı ile beraber bol köy yağı ile beraber yenecek. Kavurmada kuyruk yağı ile beraber yenecek. Bu Anadolu'da adettir, kuyruk yağını eritip içerler ve de 90-95 yaşına kadar yaşarlar.
'Yağ dokunuyor kalp hastalığı yapıyor' deniyor. Hangi yağ? Trans yağlar ya da margarin dediğimiz yağlar tehlikelidir. Yoksa senelerdir asırlardır yediğimiz köy tereyağları neden tehlikeli olsun. Evvel yoktu, rivayet yeni çıktı." Köy tereyağını sabah akşam yiyebilirsiniz. Sabah akşam eritip içebilirsiniz. Fındık, çay çok önemli. Bol bol fındık tüketip çay içebilirsiniz. Fındık, fıstık, çıtır çıtır, hem kan yapar, hem ısıtır. Fındık doğanın hem mineral, vitamin, karbonhidrat, omega3 deposudur.
Bunun yanında çay da çok önemli. Bol bol çay içeceksiniz. Şekersiz olmak kaydı ile. Bol bol çay içebilirsiniz. Çay dinç tutar. En güçlü antioksidan vardır içerisinde. Onun için bol bol içmenizde fayda vardır. Çay da kahve de öneriyorum.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
'Bu kadar da olmaz' dedirtmişlerdi! The Simpsons yazarından dünyayı ayağa kaldıran itiraf

'Bu kadar da olmaz' dedirtmişlerdi! The Simpsons yazarından dünyayı ayağa kaldıran itiraf