20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem CHP'li belediyenin propagandasına tepki büyük! Bölücülüğe alet ettiler

CHP'li belediyenin propagandasına tepki büyük! Bölücülüğe alet ettiler

Kırşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen Muharrem Ertaş'ı anma programı sözde devrimcileri anma programına döndü. Olaya en sert tepki Kırşehir MHP milletvekili adayı Oğuz Sulusaray'dan geldi: "Kimse Muharrem Ertaş üzerinden silahlı terör örgüt mensuplarını aklamasın".

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

"Muharrem Ertaş için toplandılar, Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan, Yusuf Aslan'ı andılar"

CHP'Lİ BELEDİYENİN BÖLÜCÜLÜK PROPAGANDASINA TEPKİ BÜYÜK! CHP'LİLER MUHARREM ERTAŞ'I BİLE BÖLÜCÜLÜĞE ALET ETTİ...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırşehir Milletvekili adayı Oğuz Sulusaray, CHP'Lİ Kırşehir Belediyesi'nin Muharrem Ertaş'ı anma programında devlet karşıtlığı ifadeler kullanılarak devrimcilik propagandası yapılmasına çok sert tepki gösterdi.

Deniz Gezmiş ve arkadaşlarına methiyeler düzülen programı eleştiren Sulusaray, Muharrem Ertaş üzerinden, Türkiye’nin ilk silahlı terör örgütü THKO'nun kurucu üyesine şirinlik güzellemeleri yapılmasının abesle iştigal olduğunu söyledi.

Sulusaray, "Gayrimeşru silahlı terör örgütü THKO'nun kurucu üyesi; gasp, banka soygunu, polisle çatışma, subay eşi yaralama, asker kaçırma yurtdışı kamplarda terör eğitimi alma ve benzerleri kadar adi ve kirli işe girişmiş bir şahsın, Bozlak kültürü ve Ahi diyarı Kırşehir ile ne gibi bir ortak değeri olabilir ki?" diye sordu.

CHP'NİN BOZLAKTAN ANLADIĞI BÖLÜCÜLÜK

"Kimse Muharrem Ertaş üzerinden Deniz Geçmiş'i aklamaya kalkmasın" diyen Sulusaray eleştirilerini şöyle sürdürdü: "Hani Bulduk Ustaya, Yusuf Ustaya, Hacı Taşan Ustaya, Muharrem Ertaş Ustaya rahmet okusan ne güzel olurdu. Muharrem Ertaş üzerinden bozlağa, kültüre, Ahiliğe atıfda bulunsanız ne isabet olurdu. Hatta bu Türkmen diyarı Ahiler şehri nice kıymetli şahsiyeti yetiştirmiştir desen; Pir Ahi Evran-ı Veli'den Hünkâr Hacı Bektaş-ı Veli'ye, Yunus Emre'den Şeyh Edebali'ye, Kaya Şeyhi Salih'den Aşık Paşa'ya, Süleyman Türkmani'den, Ahmedi Gülşehri'ye, Arı Türkçe'den, Fütüvvet makamından, Tarihten, Mutasavvıflarımızdan Moğol ile mücadelemize kadar atıfta bulunsan Kültür şehri Kırşehir'i, değerlerini anlatsan ne güzel olurdu. Ama kusura bakmayın Muharrem Ertaş üzerinden Deniz Geçmiş'i aklayamazsınız. Bu ayıp da o çapsız ve vizyonsuz yöneticilere yeter. Yazıklar olsun sizin kültür anlayışınıza... İşte Y-CHP'nin Kırşehir'deki yeni mahsulleri! CHP'li zihniyetin Ahiler diyarı Kırşehir'den Anadolu Kültür'ünden Bozlaktan anladığı bu imiş".

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MSB yeni sevk tarihlerini açıkladı! Askere gidecekler dikkat

MSB yeni sevk tarihlerini açıkladı! Askere gidecekler dikkat