23 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şovmenlerin maskesi düşmeye başladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şovmenlerin maskesi düşmeye başladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Kardeş Belediyeler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı"nda konuştu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şovmenlerin maskesi düşmeye başladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Kardeş Belediyeler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı"nda konuştu.

Açıklamadan öne çıkan başlıklar şöyle:

Dün 5 yeni belediye başkanımızın AK Parti’ye katılımını gerçekleştirdik. Bu sayının önümüzdeki günlerde artacağına inancım tamdır. Yüreğinde vatan millet sevdası olan herkese kapımız açıktır. Aramıza yeni katılan ya da katılacak belediye başkanlarına her türlü desteği vereceğiz.

Vatandaşa yakın olmakla mesele bitmiyor. Vatandaşın da kendisini bize yakın hissetmesini sağlamalıyız. AK Partili belediye başkanın alameti farikası her zaman ulaşılabilir olmasıdır. Bir işi yapmayı canı gönülden isteyen biri o işi yapmanın yolu mutlaka bulur.

Tembel siyasetçilerin en büyük serveti biliyorsunuz mazeretleridir. AK Parti idare-i maslahatçı bir parti olmamıştır olmayacaktır. Milletimize mahcup olacak bir işin içine girmedik. Biz verdiği sözlerin arkasında duran sözünün eri bir partiyiz. İman varsa imkan da vardır diyerek yarınlara damga vuracak eserleri ülkemize muhakkak kazandıracağız.

Biz icraatları ile projeleri ile temayüz etmiş bir hareketiz. CHP gibi seçim döneminde vatandaşı vaat yağmuruna tutup seçim sonrası unutanlardan olmadık.Dert çekmiş bir siyasetçi olarak hangi zorluklarla yüzleştiğinizi gayet iyi biliyorum.

Her bir belediyemizin diğerinden öğreneceği bilgi bulunuyor. Çoğu belediyemiz yokluktan değil, imkanları etkin biçimde kullanamadığı için sıkıntı çekiyor. Türkiye'nin heba edecek tek bir çivisi yoktur.

AK Parti belediyeleri artık kaliteli hizmetin değil dayanışmanın paylaşmanın da öncüsü olacaktır.

Son yerel seçimlerin üstünden bir yıl bile düşmeden şov peşinde koşanların ne hallere düştüğünü sizler de görüyorsunuz. Şovmenlerin maskesi düşmeye ifşa olmaya başladı. Bu millet hizmet üretenlerle laf üretenlerin tefrikini her zaman yapmıştır yapacaktır. Belediye başkanlarından ricam kendi gündeminize bakmanızdır. Başkalarının bizi esir almasına asla izin vermeyeceğiz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Çavuşoğlu’ndan Libya açıklaması: Kötümser değiliz, ama...

Bakan Çavuşoğlu’ndan Libya açıklaması: Kötümser değiliz, ama...