21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Dünya Belediyeleri Kütahya'da buluşuyor

Dünya Belediyeleri Kütahya'da buluşuyor

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, UCLG Aracı Şehirler 2. Dünya Forumu kapsamında Kütahya’ya gelen belediye başkanlarını ve yabancı misafirlerini makamında ağırlamaya devam ediyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Dünya Belediyeleri Kütahya'da buluşuyor

5-8 Ekim tarihleri arasında Dünyada ikincisi, Kütahya Belediyesi organizasyonu ile ilimizde gerçekleştirilen UCLG Aracı Şehirler 2. Dünya Forumu’nda oturumlar ve paneller, online ve fiziki olarak devam ediyor. Dünyanın farklı ülkelerinden gelen birçok yabancı misafiri, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, makamında ağırlıyor. Kütahya’da olmaktan mutlu olduklarını ifade eden misafirlerimize Başkan Işık, ilimizin7 bin yıllık zengin kültürel değerlerinin yanı sıra, sahip olduğu maden, jeotermal, çini ve seramik gibi birçok farklı özelliklerini konuklarına anlatıyor.

Aracı Şehirler 2. Dünya Forumuna katılım sağlayan belediye başkanları, UCLG yetkilileri, UCLG-MEWA yetkilileri ve diğer katılımcılara ayrı ayrı teşekkür eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya’da böylesine büyük bir organizasyona ev sahipliği yapmanın onuru ve gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Başkan Işık, Avrupa Seramik Şehirler Ağı Başkanı ve İspanya Seramik Şehirler Ağı Eski Başkanı Xavier Morant, İtalya Montelupo Fiorentino Belediye Başkanı Paolo Masetti, İtalya Santo Stefano di Camastra Belediye Başkanı Francesco Re, İspanya Seramik Şehirler Ağı Direktörü ve Avrupa Seramik Şehirler Ağı Koordinatörü Oriol Calvo, Prof. Dr. Mimar Khaled Tadmori, UCLG-MEWA Genel Sekreteri Mehmet Duman, UCLG-MEWA Başkanı Mohammed Saadieh, Denizli Buldan Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü Muammer Çiçek ve Bilgi İşlem Müdürü Murat Ural, Avanos Belediye Başkanı Alper İbaş, Keramika Genel Müdürü Emin Yüce başta olmak üzere birçok misafiri ağırlayarak, foruma katılımları için teşekkür etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Oğuzeli hem spor, yeni sezona hazır!

Oğuzeli hem spor, yeni sezona hazır!