20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Evlatlarımızı geri alana kadar ayrılmayacağız

Evlatlarımızı geri alana kadar ayrılmayacağız

Türkiye Kardeşlik Birliği Diyarbakır Aile ve Kadın komisyonu başkanı Gülizar Akman ve beraberindeki heyet, bebek katili PKK'dan çocuklarını geri almak için Diyarbakır HDP il binası önünde oturma eylemi yapan anneleri ziyaret etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Evlatlarımızı geri alana kadar ayrılmayacağız

Terör örgütü PKK'dan çocuklarını geri almak için Diyarbakır HDP il binası önünde oturma eylemi yapan annelere Türkiye Kardeşlik Birliği (TÜRKAB)’tan destek geldi.

TÜRKAB Diyarbakır Aile ve Kadın komisyonu başkanı Gülizar Akman ve beraberindeki heyet, Diyarbakır HDP İl binası önünde oturma eylemi yapan Annelere destek ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sırasında Akman; “Biri 10 yaşında diğeri 16 ve 18 yaşlarındaki evlatlarını HDP'den geri almak isteyen Annelerimize destek amaçlı ziyaret ettik. TÜRKAB Diyarbakır Aile ve Kadın Komisyonu yönetiminiz olarak Annelerimizin açılarını paylaştığımızı ve sonuna kadar yanlarında olduğumuzu bildiriyoruz” dedi.

Evlatlarına kavuşma hasretinde olan aileler ise “Bunlar bizim evlatlarımızı geri getirene kadar burada oturmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
K
Kaya BULANCA 5 yıl önce
Önce bu evlatlarını isteyen aileleri yürekten kutluyorum...İnşallah evlatlarına kavuşurlar....Çocuklarının acısıyle yanıp tutuşan bu aileleri pkk/hdp ve yandaşları durduramazlar..........Herkes biliyor ki bu aileler BUZ DAĞININ görünen yüzü....Diyarbakır halkı kendini emniyette güvenda hissettikçe,bastırılmış,sindirilmiş,korkutulmuş duyguları kendine güveni açığa çıkmaya başlamıştır........Güvenlik güçlerimizin başarısı,pkk nın yurt içinde SİLİNMEYE YÜZ TUTMASI,pkk ya karşı bastırılmış öfke,nefret duygularının uyanmasına,HALKIN GERÇEK DUYGULARINI YAŞAMASINA SEBEP OLMAYA BAŞLAMIŞTIR..... Sivil toplum örgütü TÜRKAB'yi bu mağdur insanlara destek olmasından dolayı tebrik ediyorum....Gönlümden geçeni de yazmak istiyorum ''DİYARBAKIR'DA OLSAYDIM,ben de bu aileleri destek ziyaretine giderdim..
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
Hayalet savaş uçakları havalandı

Hayalet savaş uçakları havalandı