20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem İnce'den "Beştepe'ye gitti" iddiaları cevap! 'Mutlaka hesaplaşacağız'

İnce'den "Beştepe'ye gitti" iddiaları cevap! 'Mutlaka hesaplaşacağız'

'Beştepe'ye giden CHP'li' iddiası ile ilgili Muharrem İnce açıklamalarda bulundu. İnce, "Mutlaka hesaplaşacağız. Bu hesabı görmeden yürüyemeyiz. Hesaplaşmadan helalleşemeyiz. Helalleşmeyi de mutlaka sağlayacağız" dedi

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İnce'den "Beştepe'ye gitti" iddiaları cevap! 'Mutlaka hesaplaşacağız'

Eski CHP Yalova Milletvekili olan Muharrem İnce, "Külliye'ye giden CHP'li" kumpası ile ilgili açıklamalarda bulunuyor...

Muharrem İnce'nin açıklamalarından satırbaşları;

Yaklaşık beş gündür Türkiye bu konuyu konuşuyor. Ben bunun böyle olacağını tahmin ettim. Bu yalan haber çıkınca hissettim, burada bir tezgah var dedim. Arkadaşlara dedim ki bir twit atalım bir komplo var diyelim dedim. Sonra sayın Genel Başkan bir TV kanalına çıktı ve oraya çıkınca gazeteci sordu. "Siz saraya giden bir CHP'li var ne diyorsunuz?" dedi. "Şaşırmadım. Doğrudur ama ismi açıklayamam" dedi. Demek ki önceden biliyor!

"Kılıçdaroğlu'nu aradım geleyim dedim"
Sayın genel başkana 11.23'de telefon açtım. 14 dakika sonra geri dönüş yaptı. 8 dakika 19. saniye kendisiyle konuştum. Dedim ki "Burada bir yalan var. Partimiz yara alacak. Yanınıza geleyim. Birlikte görüntü verelim. Hiçbir CHP'li bunu yapmaz. Bir kere bu kişi ben değilim. Gel bu badireyi atlatalım. Parti yara alacak. Kaptan sizsiniz geleyim" dedim. "Tamam haber vereceğim sana dedi" haber falan vermedi.

Bir tezgah var ortada ve sorumluları açığa çıkarılmalıdır.

Seçim dedikodularının hepsi CHP genel merkezinde üretildi
24 Haziran akşamından bu yana başlayan bir kampanya var. Seçim akşamı neredeydi? Yok alkollüydü! Yok baskı altındaydı. Hakkımda çıkan dedikoduların hepsi CHP Genel Merkezinde üretilmiştir. Bunların Muharrem İnce'den bu kadar çekinmeleri bana gurur veriyor. Madem siyasette en güçlü dönemdeymiş niye bu kadar uğraşıyorsun o zaman?

Önce bu pisliği temizleyin
CHP Türkiye'de temiz siayset iddiasında ise önce bu pisliği temizlemelidir. Arınma, temizlik buradan başlayabilir.

İftirayı Kılıçdaroğlu attı
Erdoğan bu konunun hiçbir tarafında yoktur. Erdoğan bunun neresinde? "Bir iddian varsa ispat et. Görüştüğümü iddia ediyorsan açıkla istifa ederim" dedi. Bu malzemeyi veren sensin. İftira atarak bunu yapan sensin.

"Teklif ettim kabul etmedi"
Ben ona barış eli uzattım. "Gel temizleyelim bunu" dedim. Kabul etmedi. Mücadele edeceğim: tek başıma kalsam yine mücadele edeceğim. Doğru yaptığıma inanıyorum çünkü.

"Siz kim oluyorsunuz da beni savunmuyorsunuz"
Bu söz ortaya atıldığında "Doğrudur" demek yerine. Ben emekli olduktan sonra CHP'ye geldim. İnce çocukluğundan beri CHP'de. Bu Muharrem İnce'ye ya da CHP'nin hiçbir evladına yakışmaz demesi gerekirken "Biliyorum" diyor. Partinin sözcüsü konuşmuyor. Ne diye savunmuyorsunuz arkadaşlar? Kim oluyorsunuz siz de savunmuyorsunuz?

Ben bu ülkede yıllarca milletvekilliği yapmışım. Genel Başkanıma söylerim. Twit atarım. Gerekeni yapar herkesle görüşürüm. Başkan Erdoğan'la da görüşürüm. Bahçeli ile de görüşürüm. Akşener'le de görüşürüm.

"Dedikodu CHP'den çıkıyor"
Sen CHP'ye kumpas mı var diyorsun? CHP Genel Merkezi'nden çıkıyor. Kim kumpas kuracak sana? Dedikodu AK Parti Genel Merkezi'nden mi çıkıyor? CHP'den mi çıkıyor? Adam kaynağım CHP'li diyor!

"Mutlaka hesaplaşacağız"
Bu hesabı görmeden yürüyemeyiz. Hesaplaşmadan helalleşemeyiz. Mutlaka hesaplaşacağız. Size bütün samimiyetimle söylüyorum. Şunu söyledim bir arkadaşa 80 yaşında yalan yazıyor gazeteci dedim. Kendim için ne mücadelesi edeceğim.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Büyük başarı! 85 ülkeye Türk tohumu

Büyük başarı! 85 ülkeye Türk tohumu