21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem İP Müdiresi, ne Kürdistan'ı burası Türkiye diyemedi

İP Müdiresi, ne Kürdistan'ı burası Türkiye diyemedi

İP Genel Başkanı Meral Akşener'in olaylı geçen Siirt ziyaretinde esnaf görünümlü bir bölücü, Akşener’e “Şu an sizin bulunduğunuz yer 'kürdistan'dır ama ne yazık ki 'kürdistan' inkâr ediliyor” dedi. Bu sözlere tepki göstermeyen Akşener, "Sen burasını kürdistan diye tariflersen, tarif edebilirsin. Seni inkâr eden yok" şeklinde yanıt verdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

İP Genel Başkanı Meral Akşener, Siirt'te esnaf ziyaretinde bulundu, partililerle bir araya geldi. Akşener'in ziyareti kapsamında uğradığı bir dükkanda skandal bir olay yaşandı. Cemil Taşkesen isimli esnaf görünümlü provokatör alenen bölücülük çağrısı yaparak kürdistan naraları attı.

AKŞENER'İN YÜZÜNE SÖYLEDİ: SENİN BULUNDUĞUN YER KÜRDİSTAN

Taşkesen, 'Kimliğimiz inkâr ediliyor, Kürdistan inkâr ediliyor, biz buna karşıyız. Senin bulunduğun yer kürdistan. Biz varız, senin bulunduğun yer de kürdistan. Ama ne yazık ki bu Meclis'te inkâr ediliyor' şeklinde haddini aşan skandal bölücü ifadeler kullandı.

BÖLÜCÜ PROVOKATÖRE HADDİNİ BİLDİREMEDİ AKSİNE KÜRDİSTAN DİYE TARİF EDEBİLİRSİN DEDİ

Bölücü bir ağızla konuşan esnaf görünümlü provokatöre haddini bildiremeyen, sözde milliyetçi kökenli bir partinin lideri olan İP Genel Başkanı Meral Akşener, 'Seni inkâr eden yok. Sen burayı Kürdistan olarak tariflersen, tarifleyebilirsin başkası için de farklıdır. Güzel kardeşim, biz bu ülkenin sınırları içerisinde, bu Anadolu coğrafyasında pek çok etnik aidiyet var, pek çok mezhepsel aidiyetler var. Bunlarla ilgili biz bir miyiz, bütün müyüz ona bak sen. Seni inkâr eden yok' dedi.

HABİS BÖLÜCÜLER ZİLLET İTTİFAKI'NDAN YÜZ BULUYOR

Böyle habis düşüncülere sahip bölücülerin, İP'nin Zillet İttifakı çatısı altında CHP ile birlikte terör örgütü PKK'nın siyasi kanadı HDP ile ortaklık yürütmesinden yüz bularak Türkiye Cumhuriyeti'nin birliğine ve bütünlüğüne, Anayasa'nın ilk 3 maddesine dil uzattıkları gözler önüne serildi. Milliyetçi olduğunu iddia edip, terör örgütünün siyasi kanadıyla ittifak ortaklığı yürüten partinin Genel Başkanı Meral Akşener, kürdistan naraları atan bölücü Cemil Taşkesen'e gereken cevabı verememesi, aksine onaylaması birçok kesimin tepkisini çekerken toplum vicdanını da yaraladı.

'GEREKEN YAPILSIN, TUTUKLANSIN'

Akşener'in Siirt ziyaretinde 'Biz varız, senin bulunduğun yer de Kürdistan. Ama ne yazık ki bu Meclis'te inkar ediliyor' ifadelerini kullanarak alenen bölücülük çağrısı yapan Cemil Taşkesen isimli provokatör ile ilgili sosyal medyada 'gereken yapılsın, tutuklansın' çağrıları da dolaşıma girdi."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Arka Sokaklar 601. Bölüm Canlı izle! Arka Sokaklar son bölüm tek parça full izle

Arka Sokaklar 601. Bölüm Canlı izle! Arka Sokaklar son bölüm tek parça full izle