22 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
PARÇALI BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem İP'e oy verecek kesim rahatsız

İP'e oy verecek kesim rahatsız

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, "Sahadan gördüğüm; özellikle CHPnin HDP ile olan iş birliği, İYİ Partiye oy verecek kesimde ciddi bir rahatsızlık dile getirmiş. 'Peki ne olacak' diye sorduğumuzda 'Meral hanım 6lı masaya iyi bir iyilik yapacak, o yapıdan ayrılacak' şeklinde çok ciddi söylemler var" dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İP'e oy verecek kesim rahatsız

AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, Ankara Milletvekili Arife Düzgün Polat, Kadın Kolları Başkanı Betül Gümrük ve Gençlik Kolları MYK Üyesi Osman Nuri Anbarkaya, MHP'ye bayram ziyaretinde bulunarak, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, MYK Üyesi Necmi Yıldırım ile Genel Başkan Danışmanı Merve Menekşe'den oluşan heyetin bayramını kutladı. MHP'li Karakaya, Türkiyenin 40 yıldır terörle uğraştığını ve terör yüzünden çok fazla insanını kaybettiğini söyledi.

Terörün ekonomik zararlarına da değinen Karakaya, "Bazı yetkililerin verdiği rakamlara göre 2 trilyon dolar terörle mücadelenin ekonomik maliyetinden bahsediliyor. Bırakın bunu çeyreğini alalım; 500 milyar dolar eder. Bugün 500 milyar dolar Türkiye ekonomisinin içerisinde kalmış olsaydı acaba sonuç ne olurdu? HDP ve onların yetkilileri kürsüye çıktıklarında utanmadan arlanmadan köylünün, çiftçinin, esnafın, memurun sıkıntılarından bahsedip, gençlerin işsizliğini öne sürerek, sözüm ona siyaset yapmaya çalışıyor" diye konuştu.

'6'lı masa'ya ilişkin de değerlendirme yapan MHP'li Karakaya, "Millet ittifakında bir ufuk yok. 6lı masanın da durumunun ne olacağını göremiyoruz. Sahadan gördüğüm; özellikle CHPnin HDP ile olan iş birliği, İYİ Partiye oy verecek kesimde ciddi bir rahatsızlık dile getirmiş. 'Peki ne olacak' diye sorduğumuzda 'Meral hanım 6lı masaya iyi bir iyilik yapacak, o yapıdan ayrılacak' şeklinde de çok ciddi söylemler var. Aday bulmadan herhalde başka şeyler olacak gibi" dedi. 

AK Parti'li Akyol da "'6'lı masa şu tarihte bir araya gelecek' deniyor ama altında bir şey yok. Sadece bir tek mottoları var; Recep Tayyip Erdoğanı indirmek. Hiçbir konuda hiçbir şeyde bir fikir yok, plan yok. Onun için biz sizinle birlikte inşallah, vatandaşımızla el ele, kol kola 2023te de yükselmekte olan Türkiye uçağının irtifasını daha da yükseklere çıkaracağız" diye konuştu. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Elektrik üretiminde yenilenebilir enerji ilk sırada

Elektrik üretiminde yenilenebilir enerji ilk sırada