Türkgün Gündem Kabinede gündem asgari ücret zammı

Kabinede gündem asgari ücret zammı

Kabine bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı. Gündemde asgari ücret, ekonomi ve Suriye’deki gelişmeler var.

MUHABİR: Çiğdem Özkan

Kabine 23 Aralık Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında saat 15.00’te toplandı. Gündemde ekonomi, Suriye’deki gelişmeler ve terörle mücadele gibi önemli başlıklar yer aldı.

ASGARİ ÜCRET NE KADAR OLACAK?

Toplantının gündeminde, ekonomideki gelişmeler de var. Yeni asgari ücretin belirlenmesi ile ilgili çalışmalar ele alındı.

Kabine'de ayrıca terörle mücadelenin yanı sıra İsrail'in saldırılarıyla Filistin'e yönelik insani yardım çalışmalarındaki son durum değerlendirildi.

İŞÇİNİN ASGARİ ÜCRET TALEBİ

İşçi kesimi asgari ücret talebini “Yüzde 45 zam artı yüzde 20 refah payı istiyoruz” diyerek 29 bin 583 TL olarak açıklamıştı.

Komisyonun bu hafta yapacağı son toplantıda, 2024 yılı için uygulanacak yeni asgari ücretin açıklanması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Videolar Gündem Özgür Özel'e saldırı anı kamerada!

Özgür Özel'e saldırı anı kamerada!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e saldıran şahsın gözlerindeki kin ve nefret kameralara yansıdı.

MUHABİR: Beybin Usanmaz

Gündemi değiştiren olay...

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sırrı Süreyya Önder'i anma törenine katılmak için gittiği Atatürk Kültür Merkezi'nde saldırıya uğradı.

S.T. isimi şüpheli, kalabalıktan istifade ederek yanına yaklaştığı Özel'in kafasına yumruk attı.

GÖZALTINA ALINDI

Saldırı sonrası 65 yaşındaki saldırgan Özel'in korumaları tarafından yakalanarak polislere teslim edildi.

Şahıs gözaltına alınırken, saldırıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

KİN, ÖFKE VE NEFRET

Öte yandan saldırı, anbean kameralara yansıdı.

Kameralara yansıyan görüntülerde, saldırganın Özel'e vurmadan önce gözlerindeki kin ve nefret dolu bakışlar dikkat çekti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *