20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Kara Tahta Fragmanı

Kara Tahta Fragmanı

TRT 1 ekranlarında başlayacak olan Kara Tahta dizisi, izleyicileri büyük bir meraka sevketti. Konusu ile dikkatleri çeken Kara Tahta fragmanını haberin detayında izleyebilirsiniz. Ayrıca Kara Tahta konusu hakkında da bilgi alabilirsiniz.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kara Tahta Fragmanı

Kara Tahta dizisi ilk bölümü ile 30 Mart Çarşamba günü saat 20:00'da TRT 1 ekranlarında olacak. Son derece ilgi çekici bir konuya sahip olan dizide birçok tanınmış sima yer alıyor.

Kara Tahta Konusu

Akranlarının uyguladığı zorbalıklardan dolayı zor bir lise dönemi geçiren Atlas, annesi ile birlikte memleketini terk etmek zorunda kalır. Hayat öyle bir yere götürür ki Atlas'ı, yıllar sonra öğretmen olur ve matematik hocası olarak memleketinde okuduğu okula atanır. Dizinin dikkat çeken hikayesi de bu şekilde başlar.

Kara Tahta Fragman

Kara Tahta Oyuncuları

Dizi izleyicilerini ekran başına kitleyecek olan Kara Tahta dizisinin oyuncu kadrosu da son derece etkileyici. İşte Kara Tahta dizisinin oyuncu kadrosu ve oynadıkları karakterleri:

Yakışıklı oyuncu Furkan Andıç, Kara Tahta'da Atlas isimli karakteri canlandırıyor. Furkan Andıç dizinin başrol isimlerinden birisi.

Güzel oyuncu Miray Daner ise Kara Tahta dizisinde Irmak isimli karaktere can veriyor. Miray Daner de Furkan Andıç ile birlikte dizinin başrol isimlerinden.

Usta oyuncu Cengiz Bozkurt da dizinin kadrosun yer alan isimlerden. İzleyiciler Cengiz Bozkurt'u Leyla ile Mecnun'da Erdal Bakkal olarak tanımışlardı. Ayrıca Cinayet Süsü sinema filminde de performansı ile ses getirmişti. Cengiz Bozkurt da Kara Tahta dizisinde Arif Hoca karakterine hayat veriyor.

Genç oyuncu Kerem Arslanoğlu da Kara Tahta dizisinde kendisine yer buldu. Arslanoğlu, dizide Bekir karakterini oynuyor.

Yasemin Yazıcı ise Kara Tahta dizisinde Esra karakterine hayat veriyor.

Tecrübeli oyuncu Selen Uçer de Kara Tahta dizisinin oyuncu kadrosunda yer alıyor. Selen Uçer'in canlandırdığı karakter ise Münevver.

Yetenekli çocuk oyuncu Eylül Uğan da izleyicilerin beğenisini toplayacak dizide Aylin karakterini oynuyor.

Kara Tahta Nerede Çekiliyor?

TRT 1'de yayınlanacak olan Kara Tahta dizisinin ilk çekimleri Sapanca'da gerçekleştirilmiştir. Dizide gösterilen okul sahneleri ise Edirne Lisesi'ne aittir. Dizide Kuyubaşı Lisesi olarak geçen okul aslında Edirne Lisesi'dir. Yani dizinin büyük bölümü Edirne'de çekilmektedir.

Dizinin görüntüleri adeta sinema havası vermektedir. Bu nedenle fragmanı ile büyük merak uyandıran dizi son zamanlarda yayınlanmış en iyi dizilerden birisi olacak gibi duruyor. Dizi oyuncuları da büyük heyecan içerisinde olduklarını vurguluyorlar.

Kara Tahta Önizleme

Kara Tahta dizisi birçok ilginç olaya eşlik edecekken çok da büyük bir aşka sahne olacak. Dizinin oyuncuları da performansları ile izleyicileri büyüleyecek. Dizi şimdiden fragmanlı ile büyük ilgi gördü. Bu ilgi reytinglere ne kadar yansıyacak hep birlikte göreceğiz.

Kara Tahta dizisi hangi kanalda diye soranlara da son kez hatırlatalım. Kara Tahta dizisi TRT 1 ekranlarında izleyicileri ile bir araya gelecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Başkan Işık yatırımcıları Kütahya'ya davet etti

Başkan Işık yatırımcıları Kütahya'ya davet etti