24 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
AÇIK
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Kemerspor Kadın Futbol Takımından Başkan'a ziyaret

Kemerspor Kadın Futbol Takımından Başkan'a ziyaret

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, 2021-2022 sezonunda Türkiye Kadınlar 3. Ligi’nde mücadele edecek olan Kemerspor Kadın Futbol Takımını ağırladı. Ziyarette sporcularla sohbet eden Akın, önümüzdeki aylarda başlayacak olan Türkiye Kadınlar 3. Lig müsabakalarında başarılar diledi.

7 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kemerspor Kadın Futbol Takımından Başkan'a ziyaret

Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın; “Türkiye Kadınlar 3. Ligi’nde mücadele edecek olan Kemerspor Kadın Futbol Takımı, Belediyemizi ziyaret etti. Kulüp Başkanı Sayın Hüseyin Özkan, Şube Sorumlusu Sayın Aydoğan Mertek, Antrenörler Sayın Öznur Özden, Sayın Öznil Özden ve sporcu kardeşlerimizle sohbet edip, önümüzdeki aylarda başlayacak olan Türkiye Kadınlar 3. Lig müsabakalarında başarılar diledim. Ziyarette ayrıca Bartın Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduğumuzu ve genç kardeşlerimize de ihtiyaçları doğrultusunda imkanlarımız ve kanununla çerçevesinde gereken desteği vermeye hazır olduğumuzu belirttim” dedi.

BAŞKAN ESNAFA BELEDİYE ÇALIŞMALARINI ANLATTI

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi geçmiş dönem Belediye Meclis Üyesi, Efendibaba Et-Tavuk Market İşletmecisi Ufuk Demir ve Esentepe Mahallesi Muhtarı Şenol Özdemir’i işyerinde ziyaret etti. Bu ziyaretlerinin ardından Başkan Akın, kent merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Ziyaretler sırasında karşılaştığı vatandaşlarla sohbet eden Akın, Belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Devam eden projelerin yanı sıra hayata geçirilecek olan projelere de değinen Akın, esnaf ve vatandaşların öneri ve taleplerini de dinledi.

Kent merkezimizdeki esnaflarımızla çay içip, sohbet ettik. Esnaf dostlarımıza ve karşılaştığımız vatandaşlarımıza çalışmalarımız hakkında bilgiler verip, görüşlerini dinledim. Tüm esnaflarımıza işlerinde bol kazançlar dilerim.

“DEPREMLER DEĞİL, TEDBİRSİZLİK ÖLDÜRÜR”

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, 1-7 Mart tarihleri arasında düzenlenen Deprem Haftası münasebetiyle açıklama yaptı. Akın, depremlerde büyük can ve maddi kayıplarının yaşanmaması için her bireyin kendine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini vurgulayarak, “Depremler değil, tedbirsizlik öldürür gerçeğini unutmamamız gerekir” dedi.

“Farkındalık Yaratan Bir Haftadır”

Akın, açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “Deprem Haftası, 1-7 Mart tarihleri arasında vatandaşlarımızın deprem konusunda bilinçlendirilmesi ve depreme karşı gerekli önlemlerin alınması amacıyla çeşitli etkinliklerin yapıldığı, farkındalık yaratan bir haftadır. Bu önemli haftada deprem bilincinin oluşturulması, yaşanan deprem felaketlerinin hatırlanması ve olası deprem felaketlerine karşı hazırlıklı olunması amacıyla birçok faaliyet yapılmaktadır. Eğitim ve teknik donanım açısından yeterli kurum ve kuruluşlarımız tarafından bilgilendirici eğitim ve tatbikat çalışmaları ve insanların sağlam yapılarda huzur ve güven içerisinde yaşamaları için gerekli tedbir ve düzenlemelerin yapılması önem arz etmektedir. Bu kuruluşlardan bir tanesi olan Bartın Belediyesi İtfaiye Müdürlüğümüz bu konuda üzerine düşen ne varsa yerine getirmeye devam edecektir. Depremin ne zaman, nerede olacağını bilmiyoruz ama neler yapmamız gerektiğini bilirsek hem kendimizi hem de sevdiklerimizin hayatını kurtarabiliriz. Ülkemizde yaşanabilecek deprem ve diğer doğal afetlere karşı bilinçli ve hazırlıklı bir millet olalım, hayatımızı ve sevdiklerimizi koruyalım.”

“Afet ve Çocuk Ajandası” Hediye Ediliyor

Afet konusunda çocukların bilinçlendirilmesi adına İtfaiye Müdürlüğü tarafından yapılan gerekli bilgilendirme ve tatbikatların yanı sıra Bartın Belediyesi tarafından bastırılan “Afet ve Çocuk Ajandası” kitabının da dağıtıldığını belirten Başkan Akın; “Bartın Belediyesi olarak 2019 yılında başlattığımız ve çocuklarımızın bu konuda bilinçlenmelerine katkı sunacak olan, ilköğretim düzeyi çocuklarımıza “Afet ve Çocuk Ajandası” hediye ederek, doğal afetler, acil durumlar, deprem güvenliği gibi önemli konularda çocukların bilinçlendirilmesine katkı sağlıyoruz. İlimizde ve ülkemizde deprem bilincinin artmasını ve tüm vatandaşlarımıza deprem felaketinden uzak, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum” şeklinde ifade etti.

BALIK DEPREM TATBİKATINA KATILDI

Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Necmi Balık, Deprem Haftası dolayısıyla Bartın Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü koordinasyonunda Cumhuriyet Ortaokulu’nda düzenlenen deprem ve tahliye tatbikatına katıldı. Yoğun ilginin tatbikata Bartın Belediyesi İtfaiyesi de destek verdi. Tatbikat sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Yardımcısı Balık; “İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğümüz önemli bir etkinlik gerçekleştirdi. Deprem anında ne yapılması gerektiği, depremin meydana getireceği zararları azaltma konusunda tüm kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarımıza önemli görevler düşmektedir. Bu görevlerle ilgili herkesin bilinçlendirilmesi adına Bartın Belediyesi olarak üzerimize düşen ne varsa yerine getiriyoruz. Bugün de İtfaiyemizle birlikte deprem tatbikata destek verdik. Doğal afetler, acil durumlar, deprem güvenliği gibi önemli konularda çocukların bilinçlendirilmesine katkı sağlıyoruz. Depreme karşı daha bilinçli olmak ve farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen bu tatbikatta emeği olan tüm paydaş kurumlara teşekkür ediyorum. Tüm vatandaşlarımıza deprem felaketinden ve diğer afetlerden uzak, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyorum” dedi.

BAŞKAN AKIN YEŞİLAY HAFTASINI KUTLADI

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Yeşilay Haftası dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Belediye Başkanı Cemal Akın, 1 – 7 Mart tarihleri arasında kutlanan Yeşilay Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Yeşilay; İnsan onurunu ve saygınlığını temel alan, toplumu ve gençliği ayrım gözetmeden zararlı alışkanlıklardan korumak için çalışan, milli ve ahlaki değerleri gözeterek ve bilimsel metotlar kullanarak tütün, alkol, uyuşturucu madde, teknoloji, kumar ve benzeri bağımlılıklarla mücadele eden; önleyici ve rehabilite edici halk sağlığı ve savunuculuk çalışmaları yürüten bir sivil toplum kuruluşudur. Bu alışkanlıklar, kişilerin kendi sağlığını etkilediği gibi, aile ve sosyal hayatlarında da olumsuz sonuçlar doğurmaktadır. Bilinçli ve sağlıklı bir nesil oluşturma yolunda, çocuklar ve gençlerimiz başta olmak üzere, toplumumuzdaki tüm bireylerin bu zararlı maddelere ulaşmasını önlemek, tüm toplumun görevidir. Çocuklarımızın ve gençlerimizin sağlıklı bireyler olarak yetişmesi, onlara vereceğimiz sağlık bilinciyle mümkün hale gelecektir. Bu düşünceler çerçevesinde, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi madde bağımlılığı konusunda gerekli tüm bilgileri edinmeye ve Yeşilay gönüllüsü olmaya davet ediyor, tüm vatandaşlarımıza alkol, uyuşturucu ve madde bağımlılığından uzak, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam dilerim” dedi.

“EV EKONOMİLERİNE KATKIDA BULUNMALARINA İMKAN SAĞLIYORUZ”

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Yerel Ticaretin Geliştirilmesi Projesi kapsamında 6 Mart Pazar günü açılışı gerçekleştirilecek olan “El Emeği Göz Nuru Pazarı”nda satış yapacak olan üreticilerle bir araya gelerek, Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirdi. Toplantı sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın; “Yerel Ticaretin Geliştirilmesi Projemiz kapsamında 6 Mart Pazar Günü açılışını gerçekleştireceğimiz “El Emeği Göz Nuru Pazarı”nda satış yapacak olan hanımefendilerle bir araya gelerek, Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirdik. Projemiz ile hanımefendilerin evlerinde yaptıkları el emeği göz nuru ürünleri ile ev ekonomilerine katkıda bulunmalarına imkan sağlamış olacağız.  Pazar günü 12.30’da Kapalı Otopark’ta yapacağımız açılışa sizleri davet ediyor, Projemizin şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

DOĞAL GAZ İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Akmercan Doğal Gaz Şirketi Bölge Müdür Yardımcısı Murat Tutal, İşletme Şefi Arif Eyüp Tartar, Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürü Çetin Önder, Bartın Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürü Emre Önder, Harita Mühendisi Ümit Tokluoğlu ve Gecen Mahallesi Muhtarı Nurettin Kabataş’ın katılımıyla doğal gaz istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda hem doğal gaz çalışmaları başlanacak olan bölgeler hem de bu bölgelerde yapılacak olan altyapı ve üstyapı çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulunuldu. Toplantı sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın; “Doğal gaz istişare toplantısı gerçekleştirerek, çalışmaların son durumuyla ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Doğal gaz çalışmalarına başlanacak olan bölgelerle ilgili istişare ettik. Toplantının hayırlara vesile olmasını diliyorum. Altyapısı ve üstyapısıyla sorunsuz, havasıyla ve çevresiyle daha güzel bir Bartın için gecemizi gündüzümüze katarak canla başla çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

BAŞKAN ESNAF VE VATANDAŞLARI MAKAMINDA AĞIRLADI

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Şiremirtabaklar Köyü Muhtarı İbrahim Yemenici, Gelecek Partisi Bartın İl Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya, Merkez İlçe Başkanı Erdem Bensiz, Bartın Belediye Meclis Üyesi Onur Özkaya ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri,  TRT Bartın Temsilcisi Bülent Bostancı, Hergün Gazetesi Muhabiri Nurdan Eroğlu ve 74 Haber Muhabiri Yasemin Günay, Tiens Bölge Temsilcisi Nurten Soydan, Tekirdağ Martaş Liman Müdürü Mustafa Çebi, Bartın esnaflarından Ali Keleş, Doğuş Nakliyat Sahibi Çağatay Öztürk, Kemer Taksi Durağı şoför esnaflarından Aziz Kuş ile çok sayıda esnaf ve vatandaşları makamında ağırladı. Ziyaretçileri ile sohbet eden Akın, talep ve önerilerini dinleyerek, belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Stoltenberg: Putin'den derhal savaşı durdurmasını istiyoruz

Stoltenberg: Putin'den derhal savaşı durdurmasını istiyoruz