04 Ekim 2024
weather
21°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem Korkutan manzara! Denizin rengi kırmızıya döndü

Korkutan manzara! Denizin rengi kırmızıya döndü

Bartın'ın İnkumu beldesindeki kıyıya taşınan atıkların arasında tıbbi atıklar da bulunurken, Bartın Irmağı'nın çamurlu akışı denizin rengini kırmızıya çevirdi. Şiddetli yağmur ve fırtına sonrası temizlik ekipleri çalışmalara başladı, çöpler toplanıp çöplük alanına götürülüyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Korkutan manzara! Denizin rengi kırmızıya döndü
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Karadeniz'deki atıklar, dalgalarla Bartın'ın İnkumu beldesindeki kıyıya taşındı. Sahile vuran çöpler arasında özellikle tıbbi atıklar dikkat çekerken, Bartın Irmağı'nın çamurlu akışı sonucu denizin rengi kırmızıya döndü.

Bartın'da üç gündür etkili olan şiddetli yağmur ve fırtına nedeniyle Karadeniz'e atılan çöpler, büyük dalgalarla kıyıya sürüklendi. İnkumu beldesinde kıyıya ulaşan çöpler arasında evsel atıklar, odun parçaları, metal atıklar, plastik malzemeler ve bidonların yanı sıra tıbbi atıklar da yer aldı.

Denizin rengi kırmızıya döndü

Endişe verici manzaralara neden olan sahilde Bartın Belediyesi temizlik ekipleri çalışmalara başladı. Tırmıklarla belirli noktalara toplanan çöpler, iş makineleri yardımıyla kamyonlara yüklenerek, çöplük alanına götürülüyor.

Denizin rengi kırmızıya döndü Fırtına ve yağışların etkisiyle hırçınlaşan Karadeniz, havanın düzelmesiyle sakinleşti. Günlerdir devam eden yağışların ardından Bartın Irmağı'nın çamurlu suyu, denize döküldüğü noktada mavi rengi kırmızıya çevirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MGK bildirisi yayınlandı! Ülke güvenliği ile ilgili önemli kararlar alındı

MGK bildirisi yayınlandı! Ülke güvenliği ile ilgili önemli kararlar alındı