19 Ekim 2024
weather
10°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem Kütahya Belediyesi'nde hizmetlere devam

Kütahya Belediyesi'nde hizmetlere devam

Kütahya Belediye Başkanı Prof.Dr.Alim IŞIK göreve geldiği günden itibaren çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.Bu baz da sıcak asfalt çalışmaları,yabani ot temizliği,çim biçme çalışmaları ve 1453 konutları ile ilgili çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kütahya Belediyesi'nde hizmetlere devam

HABER:MEHMET ARKAN

 

DUBLE YOLA SICAK ASFALT

Kütahya Belediyesi sıcak asfalt çalışmalarına Çamlıca mesire alanı, Okçu ve Güveççi mahallelerine ulaşımı kolaylaştırmak ve ulaşım konforunu arttırmak amacıyla yapılan duble yolun sıcak asfalt serim çalışmaları sürüyor.

Kütahya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün yürüttüğü faaliyetler çerçevesinde Okçu Mahallesi mevkiinde bulunan 14 m genişliğindeki duble yolun 7 m’lik ilk şeridinde çalışmalar sona erdi. Ekipler, duble yolun ikinci şeridinde ise sıcak asfalt serim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Sıcak asfalt serim çalışmaları sona erdiğinde bölgede kaldırım ve orta refüj çalışmalarına başlanacak.

KÜTAHYA’DA YABANİ OT TEMİZLİĞİ VE ÇİM BİÇME ÇALIŞMASI

 Kütahya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler şehir genelindeki çalışmalarını sürdürüyor.

Kütahya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli, park ve çocuk oyun alanlarının yanı sıra refüj ve yan bantlarda faaliyetlerini gerçekleştiriyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri şehrin farklı bölgelerinde periyodik olarak çim biçme, çapalama ve yabani ot temizliğini de sürdürüyor.

1453 KONUTLARINDAKİ ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR

1453 konutlarındaki çalışmalara ara vermeden devam ediliyor.

Şehrin farklı bölgelerinde faaliyetlerine aralıksız devam eden Kütahya Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 1453 konutlarında çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, çalışmalar kapsamında Kütahya Belediyesi tarafından Parmakören Mahallesine inşa edilen 1453 konutları yolunda yaklaşık 5260 m bordür, 8120 m2 14/20 ebatında kaldırım yapımı ve orta refüj çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak'tan açıklama

Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak'tan açıklama