21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Manisa Büyükşehir Belediyesinde hizmetler devam ediyor

Manisa Büyükşehir Belediyesinde hizmetler devam ediyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, Kırkağaç ilçesine bağlı Güvendik Mahallesi’nde açılan sondajı faaliyete almak için enerji nakil ve terfi hattı çalışması gerçekleştirdi. Sondajın tüm bağlantıları tamamlanarak mahalleye su verildi.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manisa Büyükşehir Belediyesinde hizmetler devam ediyor

HABER:MEHMET ARKAN

 

MASKİ Genel Müdürlüğü, Kırkağaç ilçesine bağlı Güvendik Mahallesi’nde açılan sondajı faaliyete almak için enerji nakil ve terfi hattı çalışması gerçekleştirdi. Sondajın tüm bağlantıları tamamlanarak mahalleye su verildi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, açmış olduğu içme suyu sondajlarını birer birer devreye alıyor. Bu kapsamda Kırkağaç ilçesine bağlı Güvendik Mahallesindeki sondaj da devreye alındı. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında mahalleye enerji nakil ve terfi hattı çalışması yapıldı. Saniyede 5 litre verime sahip sondaj sayesinde Güvendik yeterli suya kavuşturuldu.

MAHALLEM ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Güvendik Mahalle Muhtarı Erdem Kıvrak, “Mahallemiz için çok önemli bir çalışmaydı. Artık yeterli suya kavuşuyoruz. MASKİ Genel Müdürlüğü ekiplerine çok teşekkür ediyorum. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun” dedi.

AYAN MAHALLESİNDE DERE YATAĞI TEMİZLENDİ

MASKİ Genel Müdürlüğü, Sarıgöl’ün merkez mahallelerinden olan Ayan Mahallesinde dere temizlik çalışması gerçekleştirdi.  

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yaptığı dere temizlik çalışmaları ile taşkın sıkıntılarına son veriyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Sarıgöl’ün merkez mahallelerinden olan Ayan Mahallesinde 700 metrelik dere temizlik çalışması yapıldı. Yapılan çalışma ile yağışlı havalarda meydana gelebilecek taşkın sıkıntısına karşı önlem alındı.

“ELLERİNDEN GELENİN FAZLASINI YAPIYORLAR”

Mahalle Muhtarı Osman Aktaş, “Çalışmadan çok memnunuz. Hem Necati Başkandan hem de Cengiz Başkandan Allah razı olsun. Ellerinden gelenin fazlasını yapıyorlar. Allah başımızdan eksik etmesin” dedi.

DARGIL’DA İÇME SUYU TERFİ HATTI DÖŞEME ÇALIŞMASI BAŞLADI

MASKİ Genel Müdürlüğü, Gördes ilçesine bağlı Dargıl Mahallesinde 4 bin 250 metrelik içme suyu terfi hattı döşeme çalışmasına başladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yürüttüğü altyapı çalışmaları ile mahallelerin sıkıntılarına son veriyor. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı tarafından Gördes ilçesine bağlı Dargıl Mahallesinde 4 bin 250 metre uzunluğunda içme suyu terfi hattı döşeme çalışmasına başlandı. Çalışma tamamlandığında mevcut sondajdan mahalledeki içme suyu deposuna su verilemeye başlanacak.

“MASKİ’Yİ ORTAYA KOYDUĞU MÜCADELE NEDENİYLE TEBRİK EDİYORUM”

Mahalle Muhtarı Mehmet Kurt, “Mahallemize doğal kaynak suyundan su geliyor. Yaz aylarında verimi düştüğü için suyumuz azalmıştı. Sağ olsun MASKİ ekipleri, mahallemizde içme suyu terfi hattı döşeme çalışmasına başladı. Bu sayede sondaj devreye alınacak. Bize yardımcı oldukları için çok mutluyuz. MASKİ’yi ortaya koyduğu mücadele nedeniyle tebrik ediyorum. Her yere yetişiyorlar. Cengiz Başkanımıza hizmetleri nedeniyle çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Terör örgütüne 3 ilde darbe! 7 terörist etkisiz hale getirildi

Terör örgütüne 3 ilde darbe! 7 terörist etkisiz hale getirildi