20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem MHP Çukurova'dan şehitler için mevlid

MHP Çukurova'dan şehitler için mevlid

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden ve düzenlediği sosyal etkinlik ve yardımlaşma proğramlarıyla halkın takdirini kazanan MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ, koronavirüs salgını sürecinde hayatını kaybeden vatandaşlar ve tüm şehitler için Mevlid programı düzenledi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP Çukurova'dan şehitler için mevlid

MEVLİD PROGRAMINA YOĞUN KATILIM
 
MHP Çukurova İlçe Teşkilatı'nın park alanında gerçekleştirilen Mevlid programına, MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP MYK Üyesi Uğur Öztürk, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, eski İl Başkanı Abdülkadir Üçkardeşler, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, Adana İl Yönetimi, 15 İlçe Teşkilatı, Çukurova Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Alyaprak, Seyhan Ülkü Ocakları Başkanı Mert Arıoğlu, Türkiye Kamu-Sen Adana İl Temsilcisi Durdu Mehmet Girgeç ve Şube Başkanları, Türkav Adana Şube Başkanı Ayhan Arzuman, Çukurova ve Seyhan Belediye Meclis Üyeleri, Teşkilat mensupları, MHP'li kadınlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Salgın sürecinde hayatını kaybeden vatandaşlar ve tüm Şehitlere dualar edildiği Mevlid proğramında, katılanlara sıcak halka tatlı ikramında bulunuldu.

‘’VATANDAŞLARIMIZA SALGIN SÜRECİNDE DE YANLARINDA OLDUĞUMUZU HİSSETTİRDİK’’
 
Salgın sürecinde hayatını kaybeden vatandaşlar ve tüm şehitler için düzenlenen mevlid programıyla ilgili açıklamalarda bulunan MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ, “Çukurova İlçe Teşkilat olarak, liderlerimiz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli beyimizin her daim izinde ve emrindeyiz’’ ifadelerini kullandı.

Öztuğ, ’'MHP Çukurova İlçe Başkanlığı olarak düzenlemiş olduğumuz ve salgın döneminde rahmeti rahmana kavuşan tüm hemşehrilerimiz adına topladığımız hatmi şerifi ve okuttuğumuz mevlid-i şerif programımızı, Teşkilat mensuplarımız ve hemşehrilerimizin katılımlarıyla gerçekleştirdik. Ebediyete irtihal etmiş tüm hemşehrilerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyor, kederli ailelerine başsağlığı diliyoruz. Her zaman sorunlarıyla ilgilendiğimiz vatandaşlarımıza, salgın sürecinde de teşkilat olarak yanlarında olduğumuzu hissettirdik. Programımıza katılım sağlayarak, dualar eden herkese teşekkür ediyorum.'' dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TÜRKSAT 5A frekans bilgileri neler? TÜRKSAT 5A nedir, ne işe yarayacak?

TÜRKSAT 5A frekans bilgileri neler? TÜRKSAT 5A nedir, ne işe yarayacak?