18 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem MHP Elazığ Baskil Belediye Başkan Adayı Tuncer Turus kimdir?

MHP Elazığ Baskil Belediye Başkan Adayı Tuncer Turus kimdir?

31 Mart 2024 yerel seçimlerine yönelik hazırlıklar devam ederken, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elazığ Baskil adayını açıkladı. MHP'nin Elazığ Baskil Belediye Başkanı Adayı Tuncer Turus oldu. Peki, Tuncer Turus kimdir?

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP Elazığ Baskil Belediye Başkan Adayı Tuncer Turus kimdir?

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için adaylarını açıklamaya devam ediyor. 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz'ın yazılı açıklamasına göre, partinin yetkili kurulları ve Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin onayıyla 55 seçim bölgesinde daha belediye başkan adayları belirlendi.

Buna göre Elazığ’ın 6 ilçesinde MHP’nin belediye başkan adayları netleşti. Alacakaya'da Şahin Yıldırım, Arıcak’ta Yağız Atagün, Karakoçan'da İrfan Güneş, Kovancılar'da Hasan Aydın ve Maden'de Selçuk Karaca'yı aday gösteren MHP, Baskil'de ise Tuncer Turus’u aday gösterdi. Peki, MHP Elazığ Baskil Belediye Başkan Adayı Tuncer Turus kimdir?

MHP BASKİL ADAYI TUNCER TURUS KİMDİR?

Elazığ'ın Baskil ilçesinde gözler MHP'nin adayı Tuncer Turus'ta! 1973 doğumlu Turus, eğitimini Fırat Üniversitesi Fen Fakültesi Matematik Bölümünde tamamladıktan sonra Elazığ'da eğitim kurumu yöneticiliği ve şirketlerin yönetim kurulu başkanlığı gibi önemli görevler üstlendi. Evli ve iki çocuk babası olan Turus, 2019 yerel seçimlerinde MHP'nin Baskil Belediye Başkan adayı olarak sahneye çıktı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kandil'deki terör baronlarından medet umdular

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kandil'deki terör baronlarından medet umdular