21 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem MHP Lideri'nden Kastamonu Belediyesine ziyaret

MHP Lideri'nden Kastamonu Belediyesine ziyaret

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart yerel seçimleri sonucu partisinin Belediye Başkanlıklarını kazandığı illere tebrik ziyaretlerine devam ediyor. Ziyaretler kapsamında üçüncü durak olarak Kastamonu Belediyesini ziyaret eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, burada Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, tarafından karşılandı.

10 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP Lideri'nden Kastamonu Belediyesine ziyaret

MEHMET ARKAN / TÜRKGÜN

En son Kastamonu'ya 13 Mart 2019 da partisinin açık hava mitingine katılan Genel Başkan Bahçeli, 123 gün aradan sonra Kastamonu'yu tekrar ziyaret etti. Kastamonu'da halka hitap eden MHP Lideri' 'Kastamonu belediye başkanlıkları ile ilçe belediye başkanlıklarına talip olmuş ve demiştim ki Kastamonu'da bir şey değişirse her şey değişir.Kastamonu'da milli bir ses yükselirse yankısı tüm Türkiye den duyulur. Kastamonu tamam derse milli bekamız daha da doğrulur daha da güçlenir. Biz dedik sizler gereğini yaptınız. Biz istedik sizler desteğinizi verdiniz. Biz elimizi uzattık sizler samimiyetle tuttunuz. Milliyetçi Hareket Partisini mahcup etmediniz, yarı yolda bırakmadınız. Milliyetçi Hareket Partisine sırtınızı dönmediniz. Hepinize müteşekkirim, hepinizden Allah razı olsun diyorum.'' dedi.

KASTAMONULULARA TEŞEKKÜR ETTİ

Bahçeli, ''Kastamonu bize güvendi, biz Kastamonu'ya inandık. 31 Martta hasretimiz dindi, milli haysiyet direncini gösterdi. Kastamonu demek tarih, kültür, milli duruş demektir. Kastamonu demek cesaret, hamiyet, fedakarlık vakur bir irade demektir. 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi ne destek veren belediye başkan adaylarımızı sahiplenip, emaneti teslim eden Kastamonulu kardeşlerime yürekten teşekkür ediyorum.'' şeklinde konuştu.

BELEDİYE BAŞKANLARINI TEBRİK, PARTİ TEŞKİLATLARINI TAKDİR ETTİ

Sözlerine devam eden MHP Lideri ''Kastamonu Belediye Başkanımız Sayın Rahmi Galip Vidinlioğlu'nu, Ağlı Belediye Başkanımız Sayın Şahin Çolak'ı, Çatalzeytin Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Demir'i, İhsangazi Belediye Başkanımız Sayın Hayati Sağlık'ı, Seydiler Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Erdoğan'ı, Taşköprü Belediye Başkanımız Sayın Abdullah Çatal'ı, Tosya Belediye Başkanımız Volkan Kavaklıgil'i gönülden tebrik ediyorum. 31 Mart seçim sürecinde insan üstü gayret ve mücadele ile çalışan tüm dava arkadaşlarımızı ve parti teşkilatlarımızı içtenlikle takdir ediyorum.'' ifadelerini kullandı.

MHP'NİN SÖZÜ SÖZDÜR, DURUŞU NETTİR

Milliyetçi Hareket Partisi'nin duruş ve kararlılığından da bahseden Genel Başkan Bahçeli ''31 Mart ile birlikte Kastamonu'da hamd olsun bir şey değişmiş, her şey değişmiştir. Artık Kastamonu ayak bağlarından kurtulacaktır. Artık Kastamonu ağırlıklarını atacak geleceğe umut ve heyecanla bakacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu'yu daha iyi yönetmek, daha fazla hizmet etmek, daha güzelleştirmek maksadıyla kutlu bir yolculuğa çıkmış, heyecanla kolları sıvamıştır. İnandık mutlaka başaracağız. Hedefledik muhakkak ulaşacağız. Durmayacağız, beklemeyeceğiz, gecikmeyeceğiz, gevşemeyeceğiz, Kastamonu'ya verdiğimiz sözleri kesinlikle yerine getireceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi'nin sözü sözdür, duruşu nettir, duyuşu nettir. Kastamonulu kardeşlerimin güvenlerini boşa çıkarmayacağız. Kastamonu'yu huzura, esenliğe, selamete, parlak ufuklara taşıyacağız. Belediye başkanlarımızın her icraatını yakından takip edeceğiz. Sizler bizi mahcup etmediniz. Bizlerde sizin için çalışmaktan, üretmekten hizmet etmekten asla vazgeçmeyeceğiz.'' açıklamasında bulundu.

15 TEMMUZ VURGUSU YAPTI

Yarın 15 Temmuz Milli Birlik ve Beraberlik günüdür. FETÖ terör örgütü 15 Temmuz'da Türkiye'yi yıkmak için silaha davranmıştır. Tam üç yıl önce Türk Silahlı Kuvvetleri içine yuvalanan terörist bir kadro millete ve devlete silah doğrultmuş, ülkeyi kana ve göz yaşına boğmuştu.251 vatandaşımız şehit olmuştu. 2 bin 194 vatandaşımız yaralanmıştı. Bu vesile ile 15 Temmuz Milli Birlik ve Beraberlik Gününü anıyor, aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. 15 Temmuz'da satırları ihanetle, melanetle yazılmış karanlık bir senaryo tedavüle sokulmuştu. Amaç Türkiye'yi içten yıkmaktı, amaç iç savaş çıkarmak, ülkeyi bölmek ve paylaşmaktı. Gölbaşı'nda 51 özel Harekat polisimizi şehit ettiler. TBMM ne alçakça, şerefsizce saldırdılar. Emniyet ve istihbarat binaları, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, köprüler, en işlek cadde ve bulvarlar stratejik noktalar bombalanmış, ateş altına alınmıştı.

YANLIŞ HESAPLARI TÜRK MİLLETİNDEN DÖNDÜ

15 Temmuzda Türk ve Türkiye düşmanlarının takındığı tavırlarında altını çizen MHP Lideri Bahçeli''15 Temmuz Türk ve Türkiye ve İslam düşmanları kuyruğa girmişler, kudurmuş gibi üzerimize gelmişlerdi.Türk milletini can evinden vurmak isteyen barbarlar hiçbir vicdan ve inancın kabul etmeyeceği ölçüde hunhar yöntemlere başvurmuşlardı. FETÖ haçlıların nam ve hesabına girerek, emperyalizmin planlarına bağlılık göstererek Türkiye'nin varlığına kastetmeye azmetmiş, milletimizin uçaklarıyla, helikopterleriyle, tanklarıyla diğer ağır silahlarla saldırıya geçmişti. Ancak yanlış hesap kahraman Türk milletinden döndü. İstila emelleri Türkiye'nin kararlı ve tavizsiz mücadelesiyle yerin dibine gömüldü.'' dedi.

FETÖ İLE MÜCADELE SONUNA KADAR SÜRDÜRÜLMELİDİR

Ederi 1 dolar olan şerefsizlerin Türk milleti karşısında ne yapacaklarını şaşırdıklarını, milli irade karşısında analarından doğduğuna pişman olduklarını, işgal emellerinin kursaklarında kaldıklarını belirten Devlet Bahçeli ''15 Temmuz'da Türk milletinden intikam alınmak istendi. 15 Temmuz'da bekamız doğranmak ve dağıtılmak istendi. 15 Temmuz'da Türkiye Cumhuriyeti ne zehirli hançer sallandı. Ancak milli irade ayaklandı. Türk milleti 7'den 70'e ayağa kalktı. FETÖ'cü teröristleri arkalarında duran efendilerini analarından doğduklarına pişman etti. İhanet imanı geçemedi. İşgal emelleri, milli iffeti yenemedi. 1 dolarlık ederi olan namussuzlar Türk Milletinin haşmet ve haysiyeti karşısında kaçacak ve saklanacak delik aradılar, gene de yakayı kurtaramadılar. Ezilmekten,cezalandırılmaktan kurtulamadılar. Şunu bir defa kararlılıkla söylemek isterim ki FETÖ ile mücadele sonuna kadar sürdürülmelidir. Bu konuda taviz olamaz, ihmal olamaz, hoşgörü olamaz. Hatırlı ve arkası olan FETÖ'cülerin korunması veya kollanması diye bir şey söz konusu edilemez. Elbette mücadele hukuk ve adalet kümesinde yapılmalıdır. Objektif kriterler, sağlam veriler, sağlıklı dayanaklar hukuki sınırlar çerçevesinde FETÖ'cülüğü tespit edilen kim varsa haklarında gereken adli işlemler yapılmalıdır. 15 Temmuz'da bize acımadılar. Bizde onlara adalet içinde acımayacağız. Kripto damarı, geride kalan kalıntıları nereye kadar uzanıyorsa uzansın kesilip atılmalıdır. Türkiye FETÖ musibetinden kurtulmalıdır. Bu karanlık dönem kesin olarak bitirilmelidir.'' ifadelerine yer verdi.

CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİ

15 Temmuz'da hain darbe kalkışması gibi yakın zamanda yaşanılan bu olaylardan ötürü Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ne kadar önemli olduğunun altını çizen MHP Lideri''
Bu nedenlerden ötürü Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine sahip çıkılmalıdır. Milli Birlik Dayanışma ruhu yani 7 Ağustos Yenikapı dirilişi yaşatılmalıdır. İblisin vücut bulmuş hali olan FETÖ ve PKK'nın ne hilesi bitecek ne de hainliği sona erecektir. Bunların kökü kurutulmalıdır. Bu süreçte Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'nin istikrarlı, iradeli, seri, tutarlı, hukuki eş güdüm halinde alacağı kararlar hayati önem ve değerdedir. Cumhur Başkanlığı Hükümet Sistemi ülkemizin gelecek umududur. Cumhur Başkanlığı Hükümet Sistemi milli güvenlik ve beka sorunlarına yegane çözüm ve çaredir. Eski sisteme dönelim diyenlerin FETÖ'yle irtibat ve iltisatları vardır. Eski sistemden medet umanların PKK'ya diyet borçları bulunmaktadır. Bunlar icazetlidir, ikiyüzlüdür. Kalpleri mühürlüdür, siyasetleri rehinlidir. Zihniyetleri haciz altındadır.'' dedi.

CHP GENEL BAŞKANINA SİTEM ETTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili görüşlerini de değerlendiren MHP Lideri ''CHP Genel Başkanının bir yandan Amerika tipi Başkanlık sistemini önerip, diğer yanda parlamenter sisteme vurgu yapması, kurnazlıktır, kumpastır, tuzaktır. Eski sistem darbelere kucak açmadı mı? Eski sistem ekonomik krizlere, sert kutuplaşmalara, derin çatışmalara, vahim anlaşmazlıklara kapı aralamadı mı? Hangi dönem huzur yüzü gördük? Ne zaman rahat ve istikrara kavuştuk? Koalisyon tartışmaları Ülkemizin gelecek ümitlerini tahrip etmedi mi? Cumhurbaşkanı Hükümet Sisteminden rahatsız olanlar vesait özlemi çeken odaklardır. Cumhurbaşkanı Hükümet Sistemini karalamaya tenessül edenler gerilim dilinden, kavga üslubundan, cepheleşme siyasetinden nemalanan ve yararlanan art niyetli oluşumlardır.'' açıklamasında bulundu.

ÇİFT BAŞLILIK SONA ERDİ

Türkiye'nin artık eski Türkiye olmadığını gelişme, büyüme ve yükselmeye gittiğinin de altını çizen MHP Genel Başkanı Bahçeli'' Türkiye'nin yüzü artık gelişmeye, büyümeye,zenginleşmeye ve yükselmeye dönmüştür. Bu na engel olmaya çalışanlar hüsrana olamaya mahkumdur. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi devlet yönetimindeki çatlaklıkları sona erdirmiştir. Çift başlılık nihayete ermiştir. Karar süreçlerindeki tıkanıklıklar açılmıştır. Hükümet etme sistemindeki engeller aşılmıştır. Türkiye ruh köküyle buluşmuş, Türk Milleti bölgesel ve küresel tehditlere karşı ortak akıl, ortak iradeyi devreye almıştır. Yeni bir 15 Temmuzun olmaması için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi güçlendirilerek, derinleştirilerek ilke ve esaslarıyla kurumsallaştırılarak yaşatılmalıdır.'' ifadelerini kullandı.

MHP'Lİ BELEDİYELER

MHP'li belediyelerin misyon ve vizyonlarından da bahseden MHP Lideri'' MHP'li Belediyeler tüyü bitmemiş yetimin hakkını yedirmeme konusunda bugüne kadar ahlak ve insanlık mücadelesini cesaretle yapmışlar ,yapmaya da devam edeceklerdir.Türk Milleti bunu görmektedir.Kastamonu bunu bilmektedir.Bizim nezdimizde belediyecilik insanı temel alan milli ve manevi ölçülere uyması gereken demokratik bir zemindir. Bizim için belediye demek mazlum ve madurların imdadına koşan yoksul ve garip gurabayı muhafaza eden kocaman yürek demektir.Belediye demek aç ve yoksullar için çırpınan ,yediren ,içiren ve giydiren bereket ve şefkat demektir.Belediye demek çevreyi güzelleştiren kenti imar eden,bayındır hale getiren yönetim demektir.Belediye demek sımsıcak bir gülümseme ,dosdoğru bir vicdan adil ve adaletli bir yönetim demektir.Bizim maksadımız halistir,mazimiz temizdir.Hedefierimiz ise devasadır.''Dedi.

MHP VARSA UMUTLAR DİRİDİR

Kastamonu da daha adil ,eşit,huzurlu kent yolunda çalışmaların olacağını belirten MHP Lideri'' Buradan sizlerin huzurunda Aziz Milletimize ve Kastamonu'ya daha adil bir paylaşıma ,daha çok fırsat eşitliğine ,daha üretken ve milli bir ekonomiye ,daha fazla yatırım ve istisdama ,daha huzurlu kentlere ,daha ahlaklı bir kazanca daha doymuş bir aileye daha sağlıklı bir insana ulaşmak için davette bulunuyorum.Dile getireceğim şu mesajlar Türk-islam tarihinden hepimize mukaddes bir buyruk olarak ulaşmış , bizlerin klavuzu olmuştur.Komşusu açken tok yatmayacak yüksek vicdanların,fırat kenarındaki otlayan kuzunun vebalini duyacak gıbta edilecek fedakarlık ruhunun,aç iken doyurdum,çıplak iken giydirdim, az milleti çok kıldım diyenlerin bulunacağı,inançlı ,erdemli ve adaletli bir ülkeye ulaşmak imkansız değildir.Milliyetçi Hareket Partisi varsa umutlar diridir.Milliyetçi Hareket Partisi varsa gelecek aydınlıktır.Milliyetçi Hareket Partisi varsa henüz hiçbirşey bitmiş değildir.Vazgeçilmez hazinemiz vatan ve millet sevgimizdir.Tartışmaya açık olmayan kararlılığımız Türk Milletinin milli,tarihi,kültürel hak ve çıkarlarıdır. Terk edilmez ilkemiz NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE seslenişidir.Üzerine titrediğimiz hassasiyetimiz ise
dünyayı Türkçe okuyabilmektir.'' dedi.

HER HANEYE ULAŞACAĞIZ

Sözlerine devam edem MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'' Kastamonu da görev alan belediye başkanlarımız her haneye ulaşarak,her kardeşimin elinden tutacaklardır.Çare bekleyenleri,dertlerinden bunalanları , bir el gözleyenleri ihmal etmeyeceklerdir.Kimin hangi partiye oy verdiğini gözetmeksizin Kastamonu yu bütün olarak ele alacaklar belediye hizmetleri ile tanıştıracaklardır.Bizde ayrımcılık yapmak , partizanlığa heves etmek , yandaşları kayırarak ilerlemek yoktur.Devletin kaynaklarını peşkeş çekmek ,ulufe dağıtır gibi millet emanetlerini heba etmek yoktur. Bilhakis özveri ve fedakarlıklarla Kastamonu nun sıkıntılarını çözme iradesi vardır.Gece demeden ,gündüz demeden çalışma ve başarma karalılığı vardır.'' dedi

KASTAMONU'YU PARLAYAN YILDIZ YAPACAĞIZ

Kastamonu'yu hak ettiği yere getireceklerinin altını çizen MHP Lideri'' Mahallesinde sorunlarının bitirilmesini bekleyenlere ulaşma gayret ve niyeti vardır. Kastamonu'yu baştan başa geliştirme hak ettiği modern kent havasına kavuşturma hedefimiz tazelenerek mesafe alacaktır.Yapılmamış yol bitirilmemiş alt yapı düzenlenmemiş çevre bırakmama konusunda sizlere sözümüz vardır.Bizde söz yutulmak için veya unutulmak için değil,tutulmak için verilmektedir.Hiçbir odak hiçbir sahte demokrat ve proje elemanı Kastamonulu kardeşlerimizle aramıza giremeyecektir.Hizmet sevdamızın önüne taş koyamayacaklardır. İlkelerimizin ihlalini ülkülerimizin inkarını göremeyeceklerdir.Dengeli şehircilik iddaamızdan herkese ve her kesime ulaşma gayemizden ödün vermeden Kastamonu'yu yükselteceğiz.Kim ne derse desin Kastamonuyu parlayan bir yıldız yapma hedefinin hem takipçisi, hemde bizaati mücadele vereni olacağım.Çalışmanın sonu yoktur.Başarmanın sınırı yoktur.Daha güzeline ,daha fazlasına ,daha çoğuna ulaşmanın bahanesi de asla olmayacaktır.Partimize yönelik teveccühlerinden dolayı Kastamonu lu kardeşlerime teşekkür ediyor,belediye başkanlarımızı tebrik ediyorum.Kastamonu yu daha gelişmiş yapma mücadelemizde sizlerin desteğini bekliyor,cenabı Allah'tan yardım ve himayesini niyaz ediyorum.''Dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
23 Yaş Altı Ampute Milli Takımı şampiyon oldu

23 Yaş Altı Ampute Milli Takımı şampiyon oldu