24 Ekim 2024
weather
14°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem MHP MYK üyesi Gülseven: Devlet aklı zor oyunu bozacak

MHP MYK üyesi Gülseven: Devlet aklı zor oyunu bozacak

MHP MYK Üyesi Hüseyin Zafer Gülseven, Türk Devleti’nin Avrasya ve Ortadoğu'daki tarihsel ve kültürel bağları ile bu güçlere karşı koyma potansiyelini artırdığını vurguladı. Gülseven, Türk milletinin birlik ve beraberlik ruhunun önemine dikkat çekerek, bu bağın bozulması durumunda büyük tehlikelerin baş göstereceğini ifade etti.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP MYK üyesi Gülseven: Devlet aklı zor oyunu bozacak

MHP MYK Üyesi Hüseyin Zafer Gülseven, Türk Devleti'nin Avrasya ve Ortadoğu'daki tarihsel ve kültürel bağlarının, bölgedeki güçlere karşı koyma potansiyelini artırdığını belirtti. Gülseven, Türk Devleti'nin bu coğrafyalardaki köklü geçmişi sayesinde bölgede etkin bir rol oynayabileceğini vurguladı. Türk milletinin tarih boyunca bu bölgelerle kurduğu ilişkilerin, bugün de Türk Devleti'nin gücünü desteklediğini ifade etti.

"Küresel ve emperyalist güçlerin Avrasya’daki çıkarları için engel olarak gördükleri hedef Türk Devletidir!

Avrasya ve Ortadoğu bölgesinde Kadim devlet be medeniyet geleneği ve tüm gönül bağları ile karşılarına çıkma potansiyeli geliştiren Türk Devletinden başka hiçbir güç zaten kalmamıştır. Böyle bir ortamda ise halkımızın büyük bölümü günlük oyun ve oynaştadır! Makam, mevki, siyaset peşinde olmayan;  “Önce Ülkem ve Milletim, sonra Partim, sonra ben”diyen Liderim Dr. Devlet BAHÇELİ Bey, bölücü iç ve dış güçlerin oyununu bozmuş, dış güçler yeniden oyun kurma peşinde iken, iç mihraklar her zamanki gibi kalemşörlük yaparak bölücülerin oyununa gelmiştir.

Küresel ve emperyalist güçlerin tek hedefi, Türk Devleti ve Türk Milletinin birlik ve beraberlik ruhu ve gücünü bozma çabasıdır. Bu birlik bozulursa, bazıları görmese ve anlamasa da tehlike çok büyüktür.

Türk Milleti kanının son damlasına kadar vatan ve bayrak uğruna dün de canını feda etmiştir; bugün ve yarın da feda edecektir. Elbette ki beka ve varlık adına her türlü önlem ve tedbir alınacak ve karşı olanların oyunları bozulacaktır. Kadim Türk Devlet geleneği ve Türk Devlet aklı böyle yapmayı emreder ve gerekli kılar.

Sayın Liderim Dr. Devlet Bahçeli her zaman olduğu gibi tuzak kuran değil, oyun bozan Devlet aklıdır. Mevcudu görmek değil, onun arkasındaki oyunu fark etmektedir.

Bu millet Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı’nda olduğu gibi Türk’ü, Kürt’ü, Lazı, Çerkezi, Boşnak, Romanı olmak üzere 85 milyon tek yumruk olarak yarın hazır olacaktır. Bugün artık bölgemizdeki küresel senaryolara figüranlık yapan değil, oyun kuran ve tuzak bozan Devlet ve Devlet Aklı vardır.

Bu büyük sorumluluğu, bu büyük yükü üstlenen, bu coğrafyadaki plan ve oyunların iç yüzünü gören Devlet Bey, terörist başına ve Dem’e yaptığı teklif ile emperyalizmin kadim ve nevzuhur planlarını baş aşağı getirecektir.

Lütfen sonucu görelim ve bekleyelim. PKK terörü bitecek, cezaevindeki terörist, kahraman değil vatan haini olarak ölecektir. Yeğenini şehit vermiş biri olarak bekleyelim, görelim diyorum. Zaman dün olduğu gibi yarın da Devlet Bey’i haklı çıkaracaktır.

Devlet Aklı her aklın üstündedir, ömrünün son deminde Devlet Bey’in bu girişimi yine bu milletin ve coğrafyanın birliğine, dirliğine katkı sağlayacaktır.

Savaş bazen masada da kazanılır. Kadim Türk Devlet geleneği ve Türk Devlet Aklı böyle yapmayı emreder.

Görelim Mevla’m Neyler, Neylerse Güzel Eyler.

Semerkandi Hazretleri ne güzel söylemiş: “Niyet Hayır, Akıbet Hayır.”

Selam ve Saygılarımla.

23.10.2024

Hüseyin Zafer Gülseven
MHP MYK Üyesi"

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Teröristler taksiciyi şehit edip, bagaja koymuş

Teröristler taksiciyi şehit edip, bagaja koymuş