20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem MHP'den depremzedelere yardım seferberliği

MHP'den depremzedelere yardım seferberliği

Kahramanmaraş merkezli 2 büyük depreminin vurduğu 10 ilimizde depremzedelerin yaraları sarılmaya devam ediyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatıyla felaketin yaşandığı ilk andan itibaren afet bölgesine giden MHP deprem heyeti çalışmalarını sürdürürken MHP il ve ilçe teşkilatları ile Ülkü Ocakları’nın depremzedeler için yardım seferberliği devam ediyor.

5 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP'den depremzedelere yardım seferberliği

Türkiye, 6 Şubat Pazartesi günü 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki büyük depremle sarsıldı. Türkiye’yi yasa boğan felaketten etkilenen 10 ilimizde depremler nedeniyle büyük yıkım oluştu.

Türkiye’yi sarsan felaketin ardından ülkemizin her bir köşesinden ve dünyanın dört bir yanından afet bölgesindeki vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için başlatılan yardım seferberliği devam ediyor.

MHP DEPREM HEYETİ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatıyla ilk günden itibaren afet bölgesindeki çalışmalarını sürdürerek vatandaşları tek tek dinleyip sorunlarına çözüm arayan MHP deprem heyeti, 7.6’lık depremin merkez üssü Elbistan’daki Afet Koordinasyon Merkezini ziyaret etti.

Bölgede koordinatör vali olarak görev yapan Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu’dan, son durum hakkında bilgi alan MHP heyeti, ziyaret ettiği çadır kentteki depremzedeleri dinleyerek acılarına ortak olmaya çalıştı.


MHP’Lİ VEKİL TAŞDOĞAN YARDIM MERKEZİNİ İNCELEDİ

MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan da depremlerden etkilenen bir diğer ilimiz Gaziantep'in Nurdağı İlçesinde kurulan yardım merkezi alanlarını ve yemek dağıtım noktalarını yerinde inceledi.


KAYSERİ MHP'DEN DEPREMZEDELERE DESTEK

MHP Kayseri İl Başkanlığı da depremzedeler için başlattıkları yardım kampanyasına devam ediyor. Afet bölgesindeki vatandaşlar için hazırlanan 12. Yardım aracı depremden etkilenen illerimizden Malatya/Doğanşehir’e ulaştırılmak üzere yola çıktı.


DEPREMZEDE ÇOCUKLARIN YARDIMLARI ULAŞTI

MHP Kocaeli il ve ilçe teşkilatlarının deprem bölgesine ulaştırılmak üzere başlatmış olduğu yardım kampanyasında geleceğin teminatı olan çocuklar da unutulmadı. MHP teşkilatları aracılığıyla toplanan yardımlar depremzede çocuklara ulaştırıldı.


MHP İLÇE TEŞKİLATLARINDAN YARDIM TIRLARI GÖNDERİLDİ

MHP Akyazı İlçe Başkanlığı tarafından hazırlanan yardım tırlarından biri gece yola çıktı ve afet bölgesine ulaştı. Sabah saatlerinde iki yardım tırı daha depremzede vatandaşlara ulaştırılmak üzere yola çıktı.


MHP Sarıyer İlçe Başkanlığı tarafından deprem felaketinden etkilenen vatandaşlarımız için hazırlanan 5. yardım tırı afet bölgesine ulaştırılmak üzere yola çıktı.


SİLİVRİ BELEDİYESİ’NDEN TANKER DESTEĞİ

MHP’li belediyeler de afet bölgesindeki vatandaşlarımız için seferber olmaya devam ediyor. Depremzedelerin yaralarının sarılması için Silivri Belediyesi deprem bölgesinde su ve yakıt ikmalinde kullanılabilmesi adına 5 adet tanker ulaştırdı.


BESNİ’DE ENKAZDAN BİR ÇOCUK KURTARILDI

Çankırı Yapraklı Belediye Başkanı Ömer Güngör ile birlikte bölgeye ilk günden intikal eden kurtarma ekibi Adıyaman Besni, Royal Nur Apartmanı enkazından, 148 saat sonra Hanım isimli bir çocuğu enkazdan kurtardı.


ÜLKÜ OCAKLARININ YARDIMLARI DEVAM EDİYOR

Afet bölgesindeki depremzedelerin yardımına koşan Ülkü Ocakları, felaketin 7. gününde de yardım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Aksaray Ülkü Ocakları tarafından deprem felaketinden etkilenen vatandaşlar için hazırlanan yardım araçları afet bölgesine ulaştırmak üzere yola çıkarken Bartın Ülkü Ocakları tarafından oluşturulan ikinci yardım ekibi de afet bölgesine gönderilmek üzere yola çıktı.



Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
15 gün erken doğdular isimleri "Deprem 1" ve "Deprem 2" oldu

15 gün erken doğdular isimleri "Deprem 1" ve "Deprem 2" oldu