22 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
PARÇALI BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem 'CHP'li Özel kendisinin ve partisinin giydiği ihanet gömleğine bakmalıdır'

'CHP'li Özel kendisinin ve partisinin giydiği ihanet gömleğine bakmalıdır'

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, resmi Twitter hesabından CHP'li Özgür Özel'e tepki gösterdi. Akçay, ''PKK destekçisi CHP’li Özgür Özel, Liderimizin İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ilişkin haklı değerlendirmelerini hazmedememiş, haddini aşarak Liderimize dil uzatmaya, gömlek biçmeye, MHP’yi İmralı Canisi Öcal’ın mektubu üzerinden suçlamaya kalkışmış! CHP’li Özel siyasette başkalarına gömlek biçeceğine kendisinin ve partisinin giydiği ihanet gömleğine bakmalıdır.'' dedi.

6 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
'CHP'li Özel kendisinin ve partisinin giydiği ihanet gömleğine bakmalıdır'

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, resmi Twitter hesabı üzerinden PKK destekçisi Özel'e tepki gösterdi. Akçay yaptığı açıklamada, ''İmralı Canisi Öcalan’ın talimatıyla kurulan DİAYDER isimli paravan terör oluşumuna yönelik olarak yaklaşık yedi ay önce bir operasyon başlatılmış ve DİAYDER’in referansıyla terör örgütleriyle iltisaklı kişilerin İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne alındığı tespit edildiğini belirtirken, MHP Lideri Bahçeli, İçişleri Bakanlığı’nın özel teftişinden suçu olmayanın rahatsız olmaması gerektiğini, şayet iddialar doğru ise ve suçluysa İstanbul Büyükşehir Belediye başkanının görevinden alınması ve büyükşehir belediye meclisinin yeni başkanını seçmesi gerektiğini söyledi. PKK destekçisi CHP’li Özgür Özel, Liderimizin İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ilişkin haklı değerlendirmelerini hazmedememiş, haddini aşarak Liderimize dil uzatmaya, gömlek biçmeye, MHP’yi İmralı Canisi Öcal’ın mektubu üzerinden suçlamaya kalkışmıştır, CHP’li Özel siyasette başkalarına gömlek biçeceğine kendisinin ve partisinin giydiği ihanet gömleğine bakmalıdır.'' ifadelerini kullandı.

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay'ın açıklamaları şu şekilde;

''İmralı Canisi Öcalan’ın talimatıyla kurulan DİAYDER isimli paravan terör oluşumuna yönelik olarak yaklaşık yedi ay önce bir operasyon başlatılmış ve DİAYDER’in referansıyla terör örgütleriyle iltisaklı kişilerin İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne alındığı tespit edilmiştir.

DİAYDER’in İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde işe soktuğu kişilerin maaşlarının bir bölümünü aldığı, bu paraları dağdaki teröristlerin ailelerine gönderdiği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin market yardım kartlarının dağıtımını bu paravan örgüte yaptırdığı tespit edilmiştir.

İstanbul seçimleri öncesinde Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu’nun DİAYDER’i ziyaretine yönelik resimler basına yansımıştır. Ayrıca CHP’nin DİAYDER’e İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde kadro sözü verdiğine yönelik ses kayıtları iddianamede yer almaktadır.

İçişleri Bakanı Sn. Süleyman Soylu 8 Aralık 2021’de “İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne 33 bin kişinin alındığını, bunlardan 14 bininin dosyasının kendilerine intikal ettirildiğini, dosyası incelenen 12 bin kişiden 557’sinin terör örgütlerinde kaydı olduğunu” söylemiştir.

Bütün bu gelişmeler neticesinde İçişleri Bakanlığı tarafından İstanbul Büyükşehir Belediyesine yönelik teftiş başlatılmıştır.

Tüm bu gerçekler ortadayken ve pkk terör örgütünün DİAYDER isimli paravan oluşumuyla ilgili iddialar mahkeme tarafından kabul edilmişken zillet ittifakı İstanbul Belediyesine yönelik teftiş ile ilgili olarak apsesine basılmış gibi zıplamaktadır.

Anlaşılan o dur ki İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile pkk terör örgütünün DİAYDER isimli paravan oluşumu arasındaki bu ilişkiler sadece buz dağının görünen yüzüdür. Zillet ittifakı yaygara kopararak ‘Yavuz hırsız ev sahibini bastırır’ misali suçunu gizlemeye çalışmaktadır.

Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli “ DİAYDER isimli bir paravan terör oluşumunun referansıyla terör örgütleriyle iltisaklı olanların İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne alındığını, buna göz yuman, bunların işe alınmasına onay verenlerin suç işlediğini” belirtmiştir.

Liderimiz “İçişleri Bakanlığı’nın özel teftişinden suçu olmayanın rahatsız olmaması gerektiğini, şayet iddialar doğru ise ve suçluysa İstanbul Büyükşehir Belediye başkanının görevinden alınması ve büyükşehir belediye meclisinin yeni başkanını seçmesi gerektiğini” söylemiştir.

Pkk destekçisi CHP’li Özgür Özel, Liderimizin İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ilişkin haklı değerlendirmelerini hazmedememiş, haddini aşarak Liderimize dil uzatmaya, gömlek biçmeye, MHP’yi İmralı Canisi Öcal’ın mektubu üzerinden suçlamaya kalkışmış!

Pkk ve YPG terör örgütüne yönelik tezkereye ‘hayır’ oyu kullanacaksınız, YPG’yi terör örgütü olarak görmeyeceksiniz, HDP ile ittifak yapacaksınız sonra da İmralı Canisi Öcalan’ın mektubu üzerinden MHP’yi suçlamaya kalkışacaksınız. Bu ne hadsizlik, bu ne utanmazlıktır.

İmralı Canisi bölücübaşı Öcalan’nın taleplerini kanun teklifi ve TBMM İç Tüzük Teklifi olarak TBMM’ye taşıyan pkk destekçisi Özgür Özel bir de utanmadan Liderimize gömlek biçmeye çalışmış!

İmralı Canisinin taleplerini kanun teklifi olarak veren ve HDP ile gönül ittifakı kurduklarını söyleyen CHP’li Özel’e ihanet gömleği ‘cuk’ diye oturmuştur. CHP’li Özel siyasette başkalarına gömlek biçeceğine kendisinin ve partisinin giydiği ihanet gömleğine bakmalıdır.

Mitil atmaktan bahseden CHP’li Özel’e hatırlatmak gerekir: MHP yerel seçimlerde İstanbul’a mitil atmıştır. CHP ise Kandil’e ve Pensilvanya’ya mitil atmıştır.

CHP Kandil’e ve Pensilvanya’ya mitil atınca bunun doğal soncu olarak da seçimlerden sonra terör örgütleri İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne mitil atmış, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni terör örgütlerinin hücresi haline gelmiştir.

Pkk destekçisi CHP’li Özel “seçmen yakında Cumhur İttifakına hatırlatma dozu yapacak” demiş. Seçmen Haziran 2023’de hatırlatma dozu yaparak Cumhur İttifakını tekrar seçecek. CHP’nin başını çektiği zillet ittifakına ihanetini bir kez daha hatırlatarak sandığa gömecektir.

15 Temmuz fetö hain darbe girişimi sonrasında çıkarılan 1 Şubat 2018 tarihli ve 7070 sayılı Kanun ile ilk defa devlet memuru olacaklar için “Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılmış olmak” şartı getirilmiştir.

CHP Grup Başkanvekilleri Özgür Özel, Engin Altay, Engin Özkoç ve 114 CHP milletvekili Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması yapılmasına yönelik Kanun’un iptali için Anayasa Mahkemesine başvurmuş, Anayasa Mahkemesi 24 Temmuz 2019 tarihinde bu maddeyi iptal etmiştir.

Anayasa Mahkemesinin iptal kararı üzerine 7 Nisan 2021 tarihli ve 7315 sayılı Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu çıkarılmıştır.

7315 sayılı Kanun ile statüsü veya çalıştırma şekline bağlı olmaksızın ilk defa veya yeniden memuriyete yahut kamu görevine atanacaklar hakkında güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması yapılması zorunlu hale getirilmiştir.

Terör örgütü ve yandaşlarının kamu kurumlarına sızmasını önlemek için hazırlanan Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu’nun TBMM’deki görüşmeleri sırasında İP, CHP ve HDP bu kanunu engellemek için tüm milletvekillerini Meclise getirterek aleyhte oy kullandırmıştır.

Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu’nun TBMM’deki görüşmeleri sırasında CHP, HDP ve İP Grup başkanvekilleri TBMM’de 30 dakikalık basın toplantısını kardeş payı yaparak 10’ar dakika halinde birlikte yapmıştır.

Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu’nun 17 Nisan 2021 tarihli Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe girmesi üzerine CHP Kanunun iptali içi tekrar Anayasa Mahkemesine başvurmuştur.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde yaşanan rezaletler, terör örgütlerinin ve yandaşlarının kamuya sızmasını önlemeye yönelik Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanununa zillet ittifakının neden inatla karşı çıktığını açıkça göstermektedir.''

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Milli Piyango yılbaşı çekilişi 2, 3, 4, rakam bilen ne kadar kazandı? Milli Piyango sonuçlarına bak

Milli Piyango yılbaşı çekilişi 2, 3, 4, rakam bilen ne kadar kazandı? Milli Piyango sonuçlarına bak