21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem MHP'li Avcı: Vatandaşımızın iyi ve kötü günlerinde daima yanındayız

MHP'li Avcı: Vatandaşımızın iyi ve kötü günlerinde daima yanındayız

MHP Genel Merkezinin başlattığı "Adım Adım 2023, İl İl Anadolu" programında Adana'da planlanan çalışmalar İl Başkanı Bünyamin Avcı başkanlığında yapılan MHP Adana İl Yönetim Kurulu toplantısında istişare edildi. Avcı, "Milliyetçi Hareket; Türk Milleti'nin değerlerini, milli çıkarlarını temsil ve müdafaa ederken, vatandaşımızın iyi ve kötü günlerinde de daima yanında olmayı görev bilmiştir." dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP'li Avcı: Vatandaşımızın iyi ve kötü günlerinde daima yanındayız

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, "Milliyetçi Hareket; Türk Milleti'nin değerlerini, milli çıkarlarını temsil ve müdafaa ederken, vatandaşımızın iyi ve kötü günlerinde de daima yanında olmayı görev bilmiştir." dedi.

Avcı'dan istişare toplantısı...

MHP Genel Merkezince başlatılan "Adım Adım 2023, İl İl Anadolu" programı kapsamında Adana'da yapılacak çalışmalar geniş katılımlı il yönetim kurulu toplantısında istişare edildi. Toplantıya İl Başkanı Bünyamin Avcı, MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MYK Üyesi Uğur Öztürk, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, Türkiye Kamu-Sen Adana İl Temsilcisi Durdu Mehmet Girgeç, Türkav Adana Şube Başkanı Ayhan Arzuman da katıldı.

"Her kesime ulaştırmak istiyoruz"

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, "Partimizin başlatmış olduğu "Adım Adım 2023, İl İl Anadolu" programında Genel Merkezimizce görevlendirilecek değerli misafirlerimizi Adana'da her kesime ulaştırmak istiyoruz. İşçimizle, esnafımızla, çiftçimizle, şehit ailelerimiz, basınımız, muhtarlarımız ve sivil toplum örgütlerimizle buluşturacağımız kıymetli temsilcilerimiz, vatandaşımızı dinleyecek; MHP'nin meselelere bakışını, önerilerini aktaracaklar." dedi.

"Yeni bir ivme kazandıracaktır"

Başkan Avcı, "Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ve liderlik ettiği Ülkücü-Milliyetçi Hareket, Türk Milleti'nin sinesinden doğmuştur ve milletin kendisidir. Milliyetçi Hareket, Türk Milleti'nin değerlerini, milli çıkarlarını temsil ve müdafaa ederken, vatandaşımızın iyi ve kötü günlerinde de daima yanında olmayı görev bilmiştir. Sürekli halkımızın içinde olan teşkilatlarımızın yanında genel merkezimizin planladığı bu gezi ve ziyaretler de, vatandaşlarımızla ilişkilerimizde yeni bir ivme kazandıracaktır." ifadesini kullandı.

Varlı ve Öztürk bilgi verdiler

MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı ve MYK Üyesi Uğur Öztürk, katıldıkları diğer illerdeki çalışmalar hakkında bilgiler verdiler. İl Yönetim Kurulu Üyeleri de görüş ve önerilerini paylaştılar.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kağıt yüklü TIR alev alev yandı

Kağıt yüklü TIR alev alev yandı