22 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem MHP'li Çöplü'den Türkkan'ın tebriğine ret!

MHP'li Çöplü'den Türkkan'ın tebriğine ret!

Yolculuk esnasında aracını yol kenarına çekip yerde gördüğü bayrağı alan ve yaptığı davranış ile gündem olan UlaşımPark Şoförü ve MHP İzmit İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Çöplü, Lütfü Türkkan’ın tebriğini terör işbirlikçisi diyerek kabul etmedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP'li Çöplü'den Türkkan'ın tebriğine ret!

Tebriğe terör temsilcisi deyip reddetti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yan şirketlerinden olan UlaşımPark A.Ş.’de yaklaşık 2.5 yıldır şoför olarak görev alan Mehmet Çöplü , kullandığı hat 200 numaralı otobüsüyle ilerlerken Güzelyalı mevkiinde yol kenarında gördüğü Türk bayrağını yerde bırakmadı. Dikkat edip yerde duran kırmızı renkteki bezin Türk Bayrağı olduğunu fark eden 36 yaşındaki şoför Çöplü, hemen aracını durdurdu. Yerden aldığı bayrağı otobüsüne getiren ve şoför bölümünün ön paneline asan Mehmet Çöplü, gönülleri fethederek otobüsteki yolcular tarafından tebrik edildi.

Türkkan’ı tebrik etti

Şoför Mehmet Çöplü yaptığı bu hareket ile bugün ulusal ve yerel medyada gündem oldu. Çöplü’lüye bayrak sevgisinden sosyal medya hesabında anın videosunu paylaşarak, “Kocaeli’de milletimizin namusu bayrağımızı yol kenarında bırakmayan halk otobüsü sürücüsü Mehmet Çöplü’yü vatansever örnek davranışından dolayı kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

Türkkan’ın tebriğini kabul etmedi

Bugün yaptığı hareket ile büyük taktir toplayan Mehmet Çöplü Türkkan’ın gönderisini paylaşarak Türkkan’a tepki gösterdi. Aynı zamanda MHP İzmit İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Çöplü paylaşımında, “Bayrak kutsaldır, bayrak şereftir, bayrak namustur. Hiçbir Türk evladı Türk Bayrağını yerde bırakmaz. Yapmış olduğum davranışla ilgili tebrikleriniz için teşekkür ediyorum. Terör örgütünün siyasi temsilcileri ile doğrudan veya dolaylı yoldan işbirliği yapan hiç kimsenin tebriğini ise kabul etmediğimi kamuoyuna duyururum.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Kocaelifikir

Yorumlar
M
Murat İnce 5 yıl önce
Helal sana hem bayrak için hemde birilerine kapak için.
BEĞENME
0
CEVAPLA
n
necdet sevinçel 5 yıl önce
Lütfü Türkkan Kimdir?
BEĞENME
0
CEVAPLA
Fenerbahçe bombayı patlattı!

Fenerbahçe bombayı patlattı!