21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem MHP'li Ersoy: Cumhur İttifakı birliktir, dirliktir, güvendir, istikrardır

MHP'li Ersoy: Cumhur İttifakı birliktir, dirliktir, güvendir, istikrardır

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, "Cumhur İttifakı’nı bozmak için her gün fitne çıkaranlara, MHP'ye, Sayın Genel Başkanımıza, Sayın Cumhurbaşkanımıza saldıranlara bakın. Düşmanın bütün okları Cumhur İttifakı'nı gösteriyor." dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP'li Ersoy: Cumhur İttifakı birliktir, dirliktir, güvendir, istikrardır

MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, merkez ilçe Sarıçam'da tüm günü halkın arasında geçirdi. Güne MHP Sarıçam İlçe Teşkilatını ziyaretle başlayan Ersoy, burada İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma ve yönetimle çalışmalar hakkında istişarede bulundu.

Daha sonra Yavuz Sultan Selim Mahallesi'nde kadınlarla, Osmangazi Mahallesi'nde ise mahalle sakinleriyle bir araya gelen Ayşe Sibel Ersoy, Sarıçam'da ikamet eden Şehit Fatih Akbulut'un ailesine, Kıbrıs Gazisi Halit Temiz’in evine, rahatsızlığı bulunan Asel Mina Akçay’ın
ailesine ziyaretlerde bulundu.

MAHALLE TOPLANTILARINDA YOĞUN İLGİ DİKKAT ÇEKTİ

MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, yoğun ilgi gören mahalle toplantılarında vatandaşlarla sohbet etti, sorunlarını dinledi, gündemi de değerlendirdi. Muhalefetin milli güvenlik sorunu haline geldiğini belirten Ersoy "Cumhur İttifakı’na her gün yalan ve fitne
ile saldıran muhalefeti oluşturan partiler, Türkiye'nin siyasi partileri olmaktan çıkmıştır. Kurulan altılı masanın altına gizlenen HDP güya görünmüyor ama masanın göbeğinde yer alıyor. Bu masada Türk milletinin adı yok, Atatürk'ün adı yok ama nedense bu masada Demirtaş ve HDP hayranlığı hep var. İttifak ettikleri ve bazen de kendilerini hizaya çeken HDP üzerinden bölücü terör örgütü PKK'ya eklemlenen muhalefet, Türkiye'nin tam karşısında konumlanmıştır." dedi.

"DÜŞMANIN BÜTÜN OKLARI CUMHUR İTTİFAKI'NI GÖSTERİYOR"

İmam-ı Şafi Hazretlerinin sözleriyle Cumhur İttifakı'nı konumlandıran Ersoy şöyle devam etti:

"İmam-ı Şafi Hazretlerine sormuşlar. 'Fitne zamanı hakkı tutanı nasıl anlarız?' Cevabı, 'Düşmanın okunu takip ediniz, o sizi hak ehline götürür' şeklinde olmuş. Okyanus ötesinden hükümeti devirmek isteyenlere, bunların büyükelçileriyle gizli, gizli buluşanlara bakın.

'YPG terör örgütü değil' diyenlere, terörist Demirtaş ile kahvaltı hayali kuranlara iyi bakın. Cumhur İttifakı’nı bozmak için her gün fitne çıkaranlara, MHP'ye, Sayın Genel Başkanımıza, Sayın Cumhurbaşkanımıza saldıranlara bakın. Evet, düşmanın bütün oklar Cumhur İttifakı'nı gösteriyor. Cumhur İttifakı birliktir, dirliktir, güvendir, istikrardır. Eğer Cumhur İttifakı olmasa bunlar Türkiye'yi Suriye'den, Irak'tan beter eder. Ama Cenab-ı Allah'ın yardımı, aziz
milletimizin feraset ve basiretiyle zillet ittifakına bu fırsat asla verilmeyecek."

MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ensoy'un programlarına MHP İl Sekreter Yardımcısı Mahmut Çakıcı, MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma, Sarıçam Belediye Başkan Vekili Nebi Erdoğan, Sarıçam Ülkü Ocakları Başkanı Seyfettin Gündoğdu, MHP Sarıçam KAÇEP Sorumlu Yönetici Fatma Ayyıldız da eşlik ettiler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Süper Lig kupasını Ankara'ya getirmek istiyorlar

Süper Lig kupasını Ankara'ya getirmek istiyorlar