20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Türkiye Cumhuriyeti Devleti güçlenirken rahatsızlığınız neden?

Türkiye Cumhuriyeti Devleti güçlenirken rahatsızlığınız neden?

İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Kalyoncu, ''Bize kim saldıracak diyen Kılıçdaroğlu’na, Rusya ile ilişkilerimizi sonlandırmamız gerektiğini ve S400’lerden acil kurtulmamız gerektiğini söyleyen, Akkuyu Nükleer Enerji Santralini derhal millileştirmemiz gerektiğini söyleyen ve Kanal İstanbul’da vazgeçilmesini söyleyen Meral Akşener’e soruyoruz. Siz bu ülkede mi yaşıyorsunuz? Türkiye Cumhuriyeti Devleti güçlenirken rahatsızlığınız neden?'' dedi.

4 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Türkiye Cumhuriyeti Devleti güçlenirken rahatsızlığınız neden?

İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu'nun açıklamaları şu şekilde;

''CHP’nin krizleri kaosa çevirme gibi bir özelliği var. Siyasetçisiyle, yandaş gazetecileriyle, trolleriyle, belediye başkanlarıyla, yöneticileriyle… Bunu nerden çıkarıyorsunuz derseniz bugünden geriye doğru birkaç örnek vereyim.

İstanbul kar altında, Belediye Başkanı İngiliz Büyükelçisiyle yemekte. Haber duyulunca önce montaj ve yalanlama girişimleri, doğru olduğu anlaşılınca da bu sefer durumu kurtarmak için Ulaştırma Bakanlığına saldırı! Sonra CHP yönetimi görüşmeden haberimiz var diyor! Sonra İmamoğlu’nun “Kiminle yemeğe gittiğimi söylemek zorunda mıyım? Açıklaması!! Yalan, dolan, dalavere… İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin sözcüsü kayakta, otelden çalışmaları yönetiyor. Vatandaş yollarda çile çekiyor.

Isparta’ya olağan üstü kar yağışı sonrası elektrik kesintileri yaşandı. Bu kesintiler üzerinden hükümete eleştiriler yağdırıyorlar. Peki İzmir’imizde bir sağanak yağış sonrası aynı kişiler ne açıklama yapıyor dersiniz? Afet oldu!!!  Hayır efendim, afet falan değil! Mühendislik hataları, altyapı yetersizliği ve önlem almayan İzmir Büyükşehir Belediyesi!

1- Deprem olmadan, Çevre Bakanlığı aracılığı ile Büyükşehir Belediyesi’ne İzmir depreme hazır mı diye sorduk.
Cevap: Bütünüyle hazır. Bunu sosyal medyada ve basında paylaştık.

2- Sellerden önce İzmir yaşanabilecek sellere hazır mı diye sorduk.
Cevap: Hazırız.
Sonuç: Hiçbir şeye hazır değillermiş! Ne gariptir ki Büyükşehir Belediye binası dahi depremde yıkılabilirmiş. Bu güzel şehri yönetenler bundan bile habersiz. Kendi yayınlarında metropol ilçelerde %36 kaçak bina var diyen bir yönetimin depreme hazır olması da beklenemez.

Sayın Genel Başkanımız, CHP’nin yaşadığı ideolojik değişim sonucu Atatürk’ün ilkelerinden uzaklaştığını, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş felsefesine bağlı 9 ışık doktrininin milletin ufkunu aydınlattığını, MHP’nin Türk milliyetçiliği ideolojisine ilelebet bağlı kalacağını söylemiştir. CHP’nin Atatürk’ün ilkelerinden uzaklaştığını uzun uzun anlatmayacağım.
Bunu sizlere Atatürk’ün sözleriyle anlatacağım. Bu da bugün HDP ağzı ile ülkede kürt sorunu olduğunu söyleyen CHP yönetimine de ders olsun!

Ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK diyor ki;

Diyarbakırlı, Vanlı, Erzurumlu, Trabzonlu, İstanbullu, Trakyalı ve Makedonyalı, hep aynı cevherin damarlarıdır. Bu damarlar birbirini taşır. Türk milletinin toplumsal düzenini bozmaya yönelik çabalar boğulmaya mahkûmdur. Türk milleti kendinin ve memleketinin yüksek menfaatleri aleyhine çalışmak isteyen bozguncu, alçak, vatansız ve milliyetsiz beyinsizlerin saçmalıklarındaki gizli ve kirli emelleri anlamayacak ve onlara hoşgörü gösterecek bir topluluk değildir.

Sayın Genel Başkanımızın grup toplantısında da ifade ettiği aynen budur. CHP kökünden kopmuş 6’lı ganyan masalarında, dış mihraklarla yan yan sallanmaktadır. CHP yönetiminin şirazesi kaymıştır.

Bize kim saldıracak diyen Kemal Kılıçdaroğlu’na, Rusya ile ilişkilerimizi sonlandırmamız gerektiğini ve S400’lerden acil kurtulmamız gerektiğini söyleyen, Akkuyu Nükleer Enerji Santralini derhal millileştirmemiz gerektiğini söyleyen ve Kanal İstanbul’da vazgeçilmesini söyleyen Meral Akşener’e soruyoruz.

Siz bu ülkede mi yaşıyorsunuz? Türkiye Cumhuriyeti Devleti güçlenirken rahatsızlığınız neden?  Her olumsuzluktan Gezi Olayı benzeri bir kaos oluşturmaya çalışmanız neden?
Bir de serok Ahmet var ki evlere şenlik, ne dediğini kendi bile bilmiyor. Ortağı Kılıçdaroğlu’nun ifadesi ile “en çapsız Başbakan”. Bu serok, Günnaz Şırınga kadar bile olamaz. Bu serok Dışişleri Bakanlığı yapmış, Başbakanlık yapmış diğer ortak Babacan da Maliye Bakanlığı yapmış, Dışişleri Bakanlığı yapmış, bu ikisi şimdi kalkıp ülkeye çare olacaklarını söylüyorlar. Bugün yaşadığımız problemlerin birçoğunun temelinde bu ikisi var.

İyi Parti’nin (İP’in) Genel Başkanı çıkmış İzmir, İstanbul, Ankara, Adana, Mersin, Antalya Belediye Başkanlarını bizim sayemizde aldınız diyerek CHP’ye aba altından sopa gösteriyor. Tıpkı HDP gibi fakat gözden kaçırdıkları, her ikisini de siyasi arenaya taşıyan CHP yönetimleri, bunların ortakları kuruluştan itibaren mevcut. Her ikisi de rant sağlama yönünde CHP’ye ayar veriyor.

Peki CHP yönetimi ne yapıyor? CHP yönetimi ülkücü harekete nifak sokma adına İP’i Türkiye genelinde kuruluş sürecinden itibaren destekledi ve ilk İP Milletvekilleri de CHP Milletvekilleri oldu. Biz “Askıda Ekmek Projesi” ile vatandaşlarımızın derdine derman olmaya çalışırken bunlar askıda milletvekili ile yandaş bulma peşindeler. Milliyetçi oyları İP üzerinden devşirme yönetimine girdiler.

HDP ile ortaklıkları ne sonuç verdi? Terör örgütü mensuplarını ülke geneline yaydılar ve HDP’nin belediyeleri vasıtası ile giremedikleri alanlara soktular.
CHP, Atatürk’ün partisi öyle mi?
İzmir İktisat Kongresi’nde Atatürk diyor ki; Hanımlar, Efendiler, İzmir kırk asırlık bir atalar yurdudur. İzmir, bu kadar derin bir tarihe sahip olmakla beraber coğrafi yeri nedeniyle iktisadi ve siyasi çok büyük bir önemi vardır. İşte bundan dolayıdır ki, Türkiye'yi yok etmek isteyen düşmanların ilk önce bakışları bu tarihi, bu önemli beldeye yönelir.

Buradan yola çıkarak bu şehri yöneten Büyükşehir Belediye Başkanının ayrı para ve bayrak çıkışını varın siz düşünün, buna milli bayramlarda otobüs üstünde zıplamalarını da ekleyin ve kararı siz verin.''

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
'CHP yönetiminin Atatürk’le hiçbir bağı ve bağlantısı kalmamıştır'

'CHP yönetiminin Atatürk’le hiçbir bağı ve bağlantısı kalmamıştır'