07 Ekim 2024
weather
27°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem MHP'li Kılavuz: Bu gafiller, Türkiye şaha kalkınca en sadık PKK'lıdır

MHP'li Kılavuz: Bu gafiller, Türkiye şaha kalkınca en sadık PKK'lıdır

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz ,TBMM Genel Kurulunda konuştu. MHP’li Kılavuz bir televizyon kanalında İHA ve SİHA’lara yönelik oyuncak eleştirilerine sert tepki göstererek “Bir tek Türk olmayan bu gafiller ise Karabağ'da Taşnakçı, kapalı Maraş açılınca da EOKA'cı, Ayasofya'da Mavri Miracı, Türkiye şaha kalkınca en sadık PKK'lıdır.” dedi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP'li Kılavuz: Bu gafiller, Türkiye şaha kalkınca en sadık PKK'lıdır

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz konuşmasında, "Bir tek Türk olamayan gafiller, Karabağ'da taşnakçı, Kapalı Maraş'ta EOKACI, Ayasofya'da mavri miracı, Türkiye kalkınca en sadık PKK'lılardır." ifadelerini kullanırken şunları kaydetti;

"Terör örgütü PKK'nın yayın organı "Özgür Gündem" adlı eski bir gazetenin yazı işleri müdürü, sözde gazeteci ve satılık basın kalemşoru yoldaşı olduğu terör örgütlerinin korkulu rüyası İHA ve SİHA'larımıza "oyuncak" diyecek kadar alçalmıştır. Asıl oyuncak, terör örgütlerinin elinde maskara olmuşlardır. İHA, SİHA, güdüm ve roket teknolojilerinde Millî Muharip Uçak'ında ve yerli helikopterde tarihî adımlar atılmıştır. Savunma sanayimizdeki atılımlar Türk milletinin onur, gurur ve iftihar kaynağıdır. Bir tek Türk olmayan bu gafiller ise Karabağ'da Taşnakçı, kapalı Maraş açılınca da EOKA'cı, Ayasofya'da Mavri Miracı, Türkiye şaha kalkınca en sadık PKK'lıdır. Bu vatanın havası, suyu ve ekmeği size haramdır, şehit kanlarıyla sulanan vatan coğrafyası elbet bir gün sizin gibilerinden de ahını alacaktır."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Şehit Uzman Çavuş İsmail Ergin, Bingöl'de son yolculuğuna uğurlandı

Şehit Uzman Çavuş İsmail Ergin, Bingöl'de son yolculuğuna uğurlandı