21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem MHP’li Olcay Kılavuz: CHP demek Hdp demektir, Hdp ise Pkk’nın ta kendisidir

MHP’li Olcay Kılavuz: CHP demek Hdp demektir, Hdp ise Pkk’nın ta kendisidir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda Türkiye genelinde "Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma" toplantıları gerçekleştirilmeye devam ediyor.

4 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP’li Olcay Kılavuz: CHP demek Hdp demektir, Hdp ise Pkk’nın ta kendisidir

Mersin’in Yenişehir ve Mezitli ilçelerinde de “İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” programları kapsamında düzenlenen etkinliğe MHP MYK üyeleri Bahadır Alperen ve Serdar Soydan, MDK üyesi Kürşat Türker Ercan, MHP Mersin İl Başkanı, KAÇEP, İlçe Başkanları, MHP Mersin Milletvekilleri Olcay Kılavuz ve Baki Şimşek, Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Türkiye Kamu-Sen ve Türkav Temsilcileri, Ülkü Ocakları İl Başkanı, muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşları katıldı. 

İlçe İlçe Aydınlatma Mersin Yenişehir ve Mezitli programlarında konuşan MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz yapmış olduğu konuşmada “CHP’nin Türkiye için bir milli güvenlik sorunu olduğunu dile getirerek Zillet İttifakı paydaşlarının ve gizli ortakları Hdp’nin Türkiye’nin bekası önündeki en büyük engel olduğunu ifade etti.

MHP’li Olcay Kılavuz’un konuşmasından satır başları şu şekilde:

CHP Vatanımıza ve Milletimize Kastetmektedir

“Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in Talimatlarıyla İl İlçe Aydınlatma Toplantıları Kapsamında Mersindeyiz. Türkiye’miz için oldukça önemli olan 2023 seçimlerinin arifesindeyiz. 2023 Seçimleri; Türkiye’mizin bekasına yönelen tehlike ve tehditleri bertaraf edeceğimiz mahiyettedir. 2023 Seçimleri; Cumhuriyetimizin 100.yılında cumhuriyetimizi taçlandıracağımız ve hedeflerine ulaştıracağımız önemdedir. Beş benzemezin Hdp’nin gizli ortaklığıyla bir araya geldiği Zillet İttifakı Türkiye için en önemli engeldir. Zillet İttifakı bugün yabancı büyükelçiliklerden iktidar dileyen, Türkiye’yi yabancı ülke başkentlerinde şikayet eden, vatanımızın ve milletimizin bekasına yönelen en büyük tehdittir.

Zillet İttifakı CHP’nin öncülüğünde Türkiye’yi güçlendirilmiş parlamenter sistem adı altında hedeflerinden alıkoymayı amaçlamaktadır. CHP ve ittifak ortakları PKK’nın siyasi şubesi Hdp ile işbirliği yaparak teröre ve teröriste meşruiyet kazandırmaktadır. CHP yönetimi helalleşme adı altında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’le, Cumhuriyetimizin değerleri ve kazanımlarıyla hesaplaşmaya girecek kadar alçalmıştır. CHP Milletvekili Orhan Sarıbal’ın içinde bulunduğu CHP; 1937-1938 yıllarında Tunceli’de baş gösteren isyan hareketlerini kutsayıp Atatürk dönemini eleştirerek Atatürk’ün çizgisinden tamamen sapmıştır. CHP İstanbul İl Başkanı MLKP’li teröristleri komutan olarak tanımlarken Gazi Atatürk’e Atatürk diye hitap etmekten hicap duyacak kadar şaşırmıştır. Sezgin Tanrıkulu Türk milletinin yiğit evladı Eren Bülbül’ün şehadet yıldönümünde Erenimizin katili ve azmettiricisi Selahattin Demirtaş’ı ziyaret edecek kadar ihanete kanat çırpmıştır.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ypg’yi terör örgütü olarak görmüyoruz derken CHP Grup Başkanvekili Engin Altay Hdp ile PKK arasında ilişki görmüyoruz diyecek kadar terörün ve teröristin gölgesinde siyaset yapmıştır. CHP-İp-Deva ve Gelecek partileri askerlerimizi şehit eden Pkklı sevgilisi ile fotoğrafları çıkan Hdp/Pkklı milletvekili Semra Güzel’e ağızlarından tek kelime çıkmamıştır. CHP tezkereye hayır diyerek Türkiye’nin güvenliği yerinde Ypg/Pyd’nin güvenliğini düşünecek kadar Türkiyemizi yok saymıştır. CHP milletimizi değil milletimize kastetmektedir.

CHP Mersin’e de İhanet Etmektedir

Bugün Mersin’de de durum farksızdır. Seçimlerden önce hiçbir belediye çalışanını işten çıkarmayacaklarına dair namus ve şeref sözü verenler seçimlerden sonra tarihin en büyük Mersin’de ve diğer Chpli Belediyelerde yaşatmışlardır. Kadın haklarından dem vuranlar kadınları işten çıkarmışlardır. İnsan haklarını diline dolayanlar insan hakkı ve hukukunu hiçe sayarak insanların ekmeklerine kan doğramışlardır. Bir de utanmadan CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, belediye kadrolarını Hdp/Pkklılara peşkeş çekmektedir. Vatansever ve milletperver insanlar işlerinden çıkarılırken yerlerine Hdp/Pkklılar alınmaktadır. Mersin Büyükşehir Belediyesi kadrolarında istihdam edilen ve belgesiyle yayınladığımız Pkklılar CHP’nin utanç vesikalarıdır. Türk ordusuna satılık diyecek kadar alçalan Ali Mahir Başarır, koro arkadaşları Alpay Antmen ve Cengiz Gökçel belediye kadrolarındaki pkklıları ispatlamaya davet etmişler, ispatlayamayan şerefsiz demişlerdi. Belediye kadrolarındaki Pkklılara ispat ederek şerefsizin kim olduğunu ortaya koydum. Bu CHP’ye atılmış tarihi bir tokattır. Bu CHP’ye verilmiş tarihi bir ayardır.  Atatürk’ün çizgisinden çıkan, Cumhuriyetimize ihanet içinde bulunan CHP’ye aziz milletimiz de hak ettiği dersi şüphesiz 2023 seçimlerinde verecektir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul'da denizden toplanan atıklar karada sergilendi

İstanbul'da denizden toplanan atıklar karada sergilendi