22 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
PARÇALI BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Cumhur İttifakı bin yıllık kardeşliğimizi yaşatacak iradedir

Cumhur İttifakı bin yıllık kardeşliğimizi yaşatacak iradedir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla gerçekleştirilen “İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” toplantıları kapsamında MHP heyeti Tunceli’deydi. MHP Mersin Milletvekilleri Olcay Kılavuz ve Baki Şimşek, MYK Üyeleri Muhammed Köse, Alper Erdem ve Eyüp Gönültaş’ın katılımlarıyla gerçekleşen programda MHP heyeti Tunceli halkıyla ve parti teşkilatlarıyla buluştu.

4 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Cumhur İttifakı bin yıllık kardeşliğimizi yaşatacak iradedir

Programda konuşan MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz şunları söyledi:

Tuncelili Hemşerilerimiz İle Bin Yıllık Kardeşliğimizi Perçinledik

“Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in talimatları ile gerçekleştirilen” İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları” kapsamında 14-15 Eylül 2022 tarihlerinde Tunceli’de vatanım, bayrağım, milletim, kardeşliğim ve mukaddesatım diyen; yardımlaşma, dayanışma, merhamet ve vefa gibi erdemleri yüreğinde taşıyan, milli değerlerimiz etrafında kenetlenen, şerefli bayrağımız altında yaşamaktan gurur duyan, asil yürekli, yüce gönüllü hemşerilerimizle buluşmanın mutluluğunu, gururunu ve kıvancını yaşadık.

Tunceli’de bizleri bağrına basan, sevgiyle kucaklayan, gönül diliyle konuşan; ruhunda heyecan, gözlerinde umut olan, aynı ağacın dalı aynı dalın yaprakları olduğumuz Tuncelili hemşerilerimizle bin yıllık kardeşliğimizi, bin yıllık birliğimizi, bin yıllık beraberliğimizi perçinledik. Bulunduğumuz süre boyunca vatandaşlarımızla ve esnaflarımızla bir araya gelerek; sohbet ettik, talep ve beklentilerini dinledik.

Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey Türkiye’miz İçin Elini Taşın Altına Koymaktadır

Türkiye’nin yolunu açan, bin yıllık kardeşliğimizin yaşatılması adına elini taşın altına koyan, vatanımızın bekası adına siyaset anlayışını oluşturan Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in “Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben” düsturu şiarımızdır. Liderimizin  “İstikrar sürsün, Türkiye büyüsün amacındayız. Zalimlere karşı aynı siperdeyiz. Zillete karşı aynı mevzideyiz. Hainlere karşı aynı cephedeyiz. Türkiye düşmanlarına karşı aynı çizgideyiz. Biriz, diriyiz, hep birlikte Türkiye’yiz, Türk milletiyiz. Doğudan batıya, kuzeyden güneye büyük bir aileyiz.” İfadeleri siyaset anlayışımızın ve yöntemimizin temelini oluşturmaktadır.

Zillet İttifakının Durduğu Yer Türk Milletinin Karşısıdır

Zillet ittifakının bu ülke adına yapacağı hiçbir şey yoktur. Zillet ittifakı terör örgütleriyle kol kola, yabancı büyükelçiliklerden iktidar dilenmekte, emperyalizmin taşeronluğuna soyunmakta, mazlumun karşısında, ihanet çemberinin tam ortasındadır. Zillet ittifakının durduğu yer Türk Milletinin karşısıdır. Altılı masa toplanıp toplanıp dağılmakta, vatandaşlarımıza hiçbir şey sunmamaktadır. Altılı masa milletimizi kandırmaktan başka bir icraat ortaya koyamamaktadır.

Tuncelili Hemşerilerimiz Bin Yıllık Kardeşliğin Mirasına Gözü Gibi Bakmaktadır

Cumhur ittifakına inanan, kader birlikteliği yapan, her insanımızı kardeş, her yöremizi aziz bilen kıymetli hemşerilerimizle duygu ve düşüncelerimizi paylaştık. Tuncelili hemşerilerimiz milli bekamıza sahip çıkan, yurt içi ve sınır ötesi operasyonlarla terörün ve teröristin başını ezen, Karabağ’ın esaretten kurtarılmasında önemli rol üstlenen, Kapalı Maraş’ı yeniden ziyarete açan, Türkiye’nin mavi vatandaki varlığı ve kararlılığını ortaya koyan, enerji ve gıda krizinin çözümünde önemli adımlar atan Cumhur ittifakıyla bir ve beraber olduğunu iradesiyle ortaya koyacaktır.

2023 hedeflerimiz doğrultusunda ayrılmadan, ayrışmadan, safları sıkı tutarak yeni bir zafere hep birlikte ulaşacağız. Tunceli’de de gördük ki; Tuncelili hemşerilerimiz sağduyusuyla, idrakiyle, tertemiz vicdanıyla; gönülleri, umutları, ülküleri kardeşlikle birleştiren özverisiyle bin yıllık kardeşliğin mirasına gözü gibi bakmakta, üzerine titremektedir. Tuncelili gönüldaşlarımız el ele gönül gönüle varlığımız için, birliğimiz için, dirliğimiz için dimdik ayakta durmakta, kardeşliğimize zeval getirmek isteyen hain emellere göğsünü germektedir. Bu müstesna inanmışlıkla bizleri kucaklayan Tuncelili hemşerilerimizi bir kez daha saygı ve muhabbetle selamlıyor, teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum.

MHP Tunceli İl Başkanımıza Teşekkür Ediyorum

Tunceli’de bulunduğumuz sürece içtenlikleriyle samimiyetleriyle, nezaketleriyle bizleri ağırlayan MHP Tunceli İl Başkanımız Sn. Melike Gökalp’e, çok kıymetli ilçe başkanlarımıza, değerli il ve ilçe yöneticilerimize, STK temsilcilerimize, oda başkanlarımıza, sendika, vakıf ve dernek başkanlarımıza, muhtarlarımıza, güvenlik korucularımıza her biri birbirinden kıymetli gönüldaşlarımıza; Tunceli programlarında beraber olduğumuz Mersin Milletvekilimiz Sn. Baki Şimşek’e, MYK Üyelerimiz Sn. Muhammed Köse, Sn. Alper Erdem ve Sn. Eyüp Gönültaş’a teşekkürlerimi sunuyorum.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yılık: MHP’nin güçlü olması demek; Zilletin düştüğü yerden bir daha ayağa kalkamaması demektir

Yılık: MHP’nin güçlü olması demek; Zilletin düştüğü yerden bir daha ayağa kalkamaması demektir