20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem 'Zilletin sefil hesabı boşunadır; Türkiye kararlı şekilde yoluna devam ediyor'

'Zilletin sefil hesabı boşunadır; Türkiye kararlı şekilde yoluna devam ediyor'

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Sözcü gazetesinin erken seçim iddialarını konu alan Ruhat Mengi imzalı söyleşisi hakkında açıklamalarda bulundu. Özdemir, "Zilletin sefil hesabı boşunadır. Türkiye istikrarlı ve kararlı bir şekilde Cumhur İttifakı ile yoluna devam ediyor, edecektir." ifadelerini kullandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
'Zilletin sefil hesabı boşunadır; Türkiye kararlı şekilde yoluna devam ediyor'

Sözcü gazetesinin Prof. E.Ali Akartürk üzerinden yaptığı bu söyleşide yer alan MHP ve MHP Lideri Devlet Bahçeli hakkındaki iddiaların hayal ürünü olduğunu aktaran Özdemir, "Aç tavuğun darı ambarı rüyasının tezahürüdür." dedi.

Öte yandan başka bir haberde ise, sözde anket sonuçlarıyla algı oluşturulmaya çalışıldığını ve Milliyetçi Hareketin bu türden oyunları Türk Milletinin desteği ile herdaim bozduğunu söyleyen MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, açıklamasında şunları kaydetti:

YALAN VE FİTNEYİ ÖLÇÜ KABUL EDENLERİN ÇABASI BEYHUDEDİR

"Zillet zihniyeti çıkar temelli, Türkiye karşıtlığı ve günü kurtarma ölçüsüyle şekillendiğinden Cumhur İttifakı'nın ilke, ölçü ve hedeflerini kavrayamaz. Yalan ve fitneyi siyasi ölçü kabul eden ve bu yolda her türlü rezaleti sergileyen zihniyetin çabası beyhude, sonu hüsrandır.

Zilletin zihin kodlarıyla şekillenen Sözcü gazetesinin Prof. E.Ali Akartürk üzerinden erken seçim iddialarını konu alan Ruhat Mengi imzalı söyleşisinin MHP ve Sayın Genel Başkanımızla ilgili iddiaları baştan sona hayal ürünü, aç tavuğun darı ambarı rüyasının tezahürüdür.

ZİLLETİN SEFİL HESABI BOŞUNADIR. YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ...

Sayın Genel Başkanımız, seçimlerin 2023 yılında ve normal zamanda yapılacağını defalarca ifade etmiştir. Bu konuda görüşümüz açık ve sabittir. Zilletin sefil hesabı boşunadır. Türkiye istikrarlı ve kararlı bir şekilde Cumhur İttifakı ile yoluna devam ediyor, edecektir.

Ayrıca aynı gazetede Sibel Gülersöyler imzasıyla yayınlanan bir başka haberdeyse, sözde anket sonuçlarıyla alakalı algı oluşturma niyeti taşıdığı her halinden belli bir haberin de çıkmış olması manidardır. Sistemli ve fakat bühtan dolu girişimlerin farkındayız.

MHP TÜRKİYE'DİR, TÜRK MİLLETİNİN KENDİSİDİR.

Bu ucuz oyunları Milliyetçi Hareket, her zaman yırtıp atmış, milletimizin desteğiyle kirli ve karanlık FETÖ taktiklerinin tamamını her daim tersyüz etmiştir. Türkiye sevdası, okyanus ötesi merkezlerden işaret bekleyen çevrelerin kabusudur.

MHP’nin kudret ve toplumsal desteği karşısında hazımsızlıkları depreşenler, kiralık kalemler ve kurgulanmış senaryolarda figüranlık yapan kişi ve kof kurumlar aracılığıyla yol alma niyetinde hüsrana uğramaktan kurtulamayacaklardır. MHP Türkiye’dir, Türk Milleti’nin kendisidir.

Kimlerin sözcüsü olduğunu bildiğimiz, şimdiye kadarki yayın politikaları ile sabit olan bu gazetenin zillet mensubu olarak yalan, iftira ve maksatlı tüm çabaları boşunadır."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2021 SEGEM sınavı ne zaman, hangi gün? SEGEM Teknik Personel Yeterlilik Sınav başvurusu yapma

2021 SEGEM sınavı ne zaman, hangi gün? SEGEM Teknik Personel Yeterlilik Sınav başvurusu yapma