23 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
PARÇALI BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem MHP'li Taytak: Belediye Başkanlarımız heybesi dolu döndü

MHP'li Taytak: Belediye Başkanlarımız heybesi dolu döndü

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP'li belediye başkanlarıyla TBMM'de bir araya geldi. Taytak, başkanlarla beraber Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u da ziyaret ederek talep ve isteklerini ilettiler. Taytak, Belediye Başkanlarımız heybesi dolu Afyonkarahisar’a döndüler.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP'li Taytak: Belediye Başkanlarımız heybesi dolu döndü

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkanları, Belediyelerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Doğan Şimşek ile birlikte MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak'ı mecliste ziyaret etti.

Kendi bölgelerine vermiş olduğu desteklerinden dolayı Milletvekili Taytak’a teşekkür eden Belediye Başkanları talep ve isteklerde bulundular.

“İktidar belediyesi gibi ciddi hizmetlere imza attınız”

Ziyarette konuşan Milletvekili Taytak, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin Afyonkarahisar belediyeleri olarak en çok belediyesi olan il biziz. Bugüne kadarda ben Ankara’da, siz kendi bölgenizde en iyi hizmeti sunmak için yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkanları, Milletvekilleri, il, ilçe ve belde teşkilatları, meclis üyelerimiz hepimiz ciddi manada çalışıyoruz. Özellikle belediyelerimiz seçim öncesinde meydanlarda hangi sözü verdiyse şu ana kadar fazlasıyla yerine getirdiniz. Hepinizi ayrı ayrı takip ediyorum, hepinizin ihtiyaçlarını biliyor, hepinizin ihtiyaçlarına çözüm bulmaya çalışıyorum. Oradan aldığımız geri dönüş vatandaş hepinizin çalışmalarından memnun. İktidar belediyesi gibi ciddi hizmetlere imza attınız” dedi.

Bütün belediyeler destek aldı

TBMM ziyaretinin ardından Milletvekili Taytak ve Belediye Başkanları, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u ziyaret ederek araç ve ekipman desteği talebinde bulundular. 1 saat süren görüşmenin ardından bütün belediyelerimize araç destekleri, hibeler, krediler ve bakanlığımıza bağlı kuruluşlardan destekler alındı.

Taytak, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızda heybelerimizi doldurduk”

Afyonkarahisar’a vermiş oldukları desteklerinden dolayı Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a teşekkür eden Milletvekili Taytak, “Bugünde kendi bölgelerine istek ve taleplerini topladılar. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Beyefendiyi ziyaret ettik. Kendisinden belediyelerimizin ihtiyaçlarını dile getirdik. Sağolsunlar ellerinden geldiğince bütün belediyelerimizin istek ve taleplerini yerine getirmek adına belli miktarda destek verdiler. Yani bugün yine çevre bakanlığımızdan heybelerimizi doldurduk. Hep birlikte Afyonkarahisar’a döneceğiz. Sayın Bakanımıza, Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun'a ve Çevre Yönetimi Genel Müdürü Eyüp Karahan'a ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederiz” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Resmi Gazete'de yayınlandı! 16 mesleğe daha belge zorunluluğu getirildi

Resmi Gazete'de yayınlandı! 16 mesleğe daha belge zorunluluğu getirildi