25 Ekim 2024
weather
16°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem Narin’in cinayetten 1 saat önceki görüntüleri

Narin’in cinayetten 1 saat önceki görüntüleri

Diyarbakır’da katledilen 8 yaşındaki Narin Güran'ın, ölümünden yaklaşık 1 saat öncesine ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Narin'in evinin yolunda yürüdüğü görülürken 2 dakika sonra ters yöne doğru koşuyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: Demirören Haber Ajansı

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 19 gün sonra dere yatağında cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran’ın, ölümünden yaklaşık bir saat öncesine ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. 

Narin'in cinayetten önceki son görüntüleri

Görüntülerde Narin, saat 14.02’de evinin yolunda yürürken görülüyor; 2 dakika sonra ise ters yöne doğru koşarken kameraya yansıyor. Öte yandan kameranın saatinin 4 dakika ileriyi gösterdiği tespit edildi. O görüntülerde Narin Güran'ın, babasının amcası olan H.G.’nin evine gittiği, orada arkadaşlarının Kuran kursuna gittiğini öğrenince koşarak kursa gittiği belirtildi. 

İlk Duruşma 7 Kasım’da

Narin Güran’ın ölümüne ilişkin hazırlanan iddianamede, amcası Salim Güran, annesi Yüksel Güran, ağabeyi Enes Güran ve cesedi taşıdığını itiraf eden komşuları Nevzat Bahtiyar hakkında “iştirak halinde çocuğa karşı kasten öldürme” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildi. Sanıkların yargılamasına 7 Kasım’da başlanacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türk makarnası dünya pazarında yükselişte, 166 ülkede tercih ediliyor

Türk makarnası dünya pazarında yükselişte, 166 ülkede tercih ediliyor