24 Ekim 2024
weather
14°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem Numan Kurtulmuş'tan TUSAŞ'a ziyaret

Numan Kurtulmuş'tan TUSAŞ'a ziyaret

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, TUSAŞ'ın Kahramankazan yerleşkesini ziyaret etti. Kurtulmuş, "Kim hangi planlamayı yaparsa yapsın, Türkiye asla tam bağımsızlık hedefinden geri dönmeyecektir." dedi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Numan Kurtulmuş'tan TUSAŞ'a ziyaret

Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ve beraberindeki heyetle dün terör saldırısının meydana geldiği Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ'nin (TUSAŞ) Kahramankazan yerleşkesini ziyaret etti.

Ziyaretin ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Kurtulmuş, asla teröre teslim olmayacaklarını belirterek, şunları söyledi:

“Bu saldırı tesadüfi değildir. Hem zamanlaması hem seçilen mekan itibarıyla iyi çalışılmış bir terör saldırısıdır. Terörü gerçekleştiren de sadece iki tane teröristten ibaret değil. Bu terör saldırısının arkasındaki aklı, bunun arkasındaki planlamayı, bunların gerçek niyetlerinin neler olduğunu biliyoruz ve buna karşı da her alanda birlik, beraberlik içerisinde hazırlıklarımızı eksiksiz sürdürmek mecburiyetindeyiz”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TUSAŞ şehidi Zahide Güçlü'nün kayınvalidesinin sözleri yürekleri dağladı

TUSAŞ şehidi Zahide Güçlü'nün kayınvalidesinin sözleri yürekleri dağladı