28 Ekim 2024
weather
15°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem Sarız Belediyesi olarak tüm ekiplerimiz ile bayrama hazırız

Sarız Belediyesi olarak tüm ekiplerimiz ile bayrama hazırız

Sarız Belediyesi, bayrama hazır. Kovid-19 (Yeni Tip Koronavirüs) tedbirlerinin uygulanmaya devam ettiği ilçede, bayram boyunca vatandaşların ve ilçeye gelecek misafirlerin güvenli bir süreç geçirmesi için gerekli tüm tedbirleri alındı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sarız Belediyesi olarak tüm ekiplerimiz ile bayrama hazırız

Bu kapsamda konuşan Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak şunları kaydetti:

"Kovid-19 (Yeni Tip Koronavirüs) tedbirlerinin uygulanmaya devam edeceği bayram boyunca vatandaşların ve ilçeye gelecek misafirlerin güvenli bir süreç geçirmesi için gerekli tüm tedbirleri aldık.

Kurban Bayramı dolayısıyla şehir dışından gelecek yerli ve yabancı misafirlerimizle birlikte ilçemizde nüfus artışı bekliyoruz.

Tüm vatandaşlarımızdan hijyen, maske ve sosyal mesafe kurallarına uymalarını, kalabalık ve kapalı ortamlarda bulunmamalarını rica ediyorum.

Son günlerde Kayseri'de dahil vaka sayısı arttı. Gelecek bayram yanyana olabilmek adına bu bayram sevdiklerimizi ve yakınlarımızı ziyaret etmek yerine telefonlaşarak temas etmeden bayramlaşmayı tercih edelim.

Tüm Sarız halkının, ilçemuzde bulunan misafirlerimizin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Birbirimizden ayrı kaldığımız son bayram olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
YHT'de ek seferler geldi! Ulaştırma Bakanlığı duyurdu

YHT'de ek seferler geldi! Ulaştırma Bakanlığı duyurdu