20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Şehit cenazesinde olay

Şehit cenazesinde olay

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, şehit piyade er Kırıkcı'nın cenaze namazının ardından bir grup tarafından protesto edildi. 'Sen neden buradasın, git HDP ile iş birliği yap' şeklindeki tepkiler sonrası saldırıya uğradı..Güvenlik güçleri Kılıçdaroğlu'nu çevredeki bir eve götürdü.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Şehit cenazesinde olay

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'nın Çubuk ilçesinde şehit sözleşmeli piyade er Yener Kırıkcı'nın cenaze namazının ardından bir grup tarafından protesto edilerek saldırıya uğradı.

Güvenlik güçleri, Kılıçdaroğlu'nu çevredeki bir eve götürdü. Kılıçdaroğlu, Türkiye-Irak sınır hattında teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerlerden sözleşmeli piyade er Kırıkcı'nın cenaze törenine katılmak üzere Çubuk'a gitti.

Akkuzulu Camisi'ndeki cenaze namazının ardından top arabasına alınan şehidin naaşı, köy mezarlığına götürüldü. Bu sırada "Şehitler ölmez, vatan bölünmez, kahrolsun PKK" sloganlarıyla tepki gösteren bir grup, Kılıçdaroğlu'na saldırdı.

Yakın korumalarının yanı sıra özel harekat, polis ve jandarma ekiplerinin müdahalesiyle korunan Kılıçdaroğlu, alandan alınarak çevredeki bir eve götürüldü. Evin çevresinde güvenlik çemberi oluşturuldu. Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya ve köyün ileri gelenleri de megafonlarla grubu sakinleştirmeye çalıştı.

Kılıçdaroğlu'nun aracı, bulunduğu evin önüne getirildi.Bu arada, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kılıçdaroğlu'nun bulunduğu eve geldi. Akar, eve girmeden önce çevrede toplanan vatandaşlara sakin olmaları çağrısında bulundu. Güvenlik tedbirleri kapsamında Ankara'dan takviye çevik kuvvet ve jandarma ekipleri de Çubuk'a yönlendirildi.AA

Yorumlar
s
salimaktaş 5 yıl önce
eykılıcdarogluseninşehitcenazesindeneişinvar.asılpuravakatörsizsinizteröstetererüsdiyemi.yonşehitcenazesinekatılıyon.neişnvar
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
B
Batuhan omaykan 5 yıl önce
Tepki göreceğini bilerek oraya gittin.
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
Halcilerden sebze fiyatı açıklaması

Halcilerden sebze fiyatı açıklaması