18 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Galeriler Gündem Sevgi her engeli aşar

Sevgi her engeli aşar

Sevgi her engeli aşar 1
Karakaya konuşmasında şunları kaydetti ; Engelli evlatlarımızın, kardeşlerimizin, önüne çıkan engelleri ortadan kaldırarak, topluma kazandırılması gerektiğini belirten Karakaya, Engelli vatandaşlarımızın engeli olmayan insanlar gibi temel hak ve özgürlüklerinin olduğunu, onların da en güzel şekilde yaşama haklarının bulunduğunu bir kez daha tüm insanlığa duyurmak temel şiarımız olmalıdır.
Sevgi her engeli aşar 2
Hızla değişen ve gelişen dünyamızda son dönemlerde, ülkemizde engelliler konusunda çok önemli adımlar atıldığı ve gelişmelerin kaydedildiği bir gerçektir'' dedi
Sevgi her engeli aşar 3
Engelli bireylere yönelik yapılan bu çalışmalar, sadece engelli bireyleri ve ailelerini değil, toplumun her kesiminden bireyleri yakından ilgilendirmektedir. Dolayısıyla toplumdaki her bireyin engellilere yönelik farkındalığını arttırmak büyük önem arz etmektedir. dedi.
Sevgi her engeli aşar 4
HAYATI PAYLAŞMAK İÇİN ENGEL YOKHayatı paylaşmak için engel olmadığını ifade eden Karakaya, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle, engelli kardeşlerimize, evlatlarımıza karşı; daha bilinçli, daha duyarlı, dahası sorumlu bir anlayışla, yardımcı ve destek olmaya, onların sorunlarını kendi sorunlarımız bilerek, yaşamaya davet ediyorum. Engelli vatandaşlarımızın bu gayretine destek olmak, çalışmalarına ortak olmak ve hayatlarını kolaylaştırmak hem vicdani hem de sosyal bir sorumluluktur. dedi.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Başvurular e-devlet üzerinden yapılıyor! Vatandaşa doğalgaz desteği

Başvurular e-devlet üzerinden yapılıyor! Vatandaşa doğalgaz desteği