16 Ekim 2024
weather
20°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem Sıcaklıklar mevsim normallerinin üstünde seyredecek

Sıcaklıklar mevsim normallerinin üstünde seyredecek

Meteoroloji'den alınan bilgilere göre, yurdun kuzey kesimleri, Trakya, Ege kıyıları ve Doğu Akdeniz'in doğusunda bulutlu hava beklenirken diğer bölgelerde az bulutlu ve açık olacak. Sıcaklıklar mevsim normallerinin üstünde seyredecek, rüzgar genellikle güneyden esecek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sıcaklıklar mevsim normallerinin üstünde seyredecek
KAYNAK: Haber Merkezi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, yurdun kuzey kesimleri, Trakya, Ege kıyıları ve Doğu Akdeniz'in doğusunda parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava bekleniyor. Özellikle Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Kastamonu, Sinop'un iç kesimleri, Aydın'ın kıyıları, Trabzon, Rize, Artvin çevreleri ile Giresun'un iç kesimleri, Adana'nın kuzeyi ve Kahramanmaraş'ın batısında yerel olarak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış görülecek.

Diğer bölgelerde ise az bulutlu ve açık bir hava hakim olacak. Ayrıca sabah ve gece saatlerinde Marmara, İç Ege, Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeyi ve Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda yer yer pus ve sis bekleniyor.

Hava sıcaklıkları ise ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. Rüzgar ise genellikle güneyli yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette esecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Montella kadroyu genişletiyor

Montella kadroyu genişletiyor