20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Silifke Kaymakamından pazar denetimi

Silifke Kaymakamından pazar denetimi

Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, pazartesi günleri ilçe merkezinde kurulan pazar yerinde korona virüs salgını ile ilgili olarak denetlemelerde bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Silifke Kaymakamından pazar denetimi

Beraberinde Silifke Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve Pazarcılar Kooperatifi Başkanı Rasim Altın’la birlikte pazarcı esnaflarını ziyaret eden İlçe Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, korona virüs salgını nedeniyle İlçe Hıfzısıhha Kurulunun aldığı karar gereğince maske kullanımı, sosyal mesafe kuralı ve hijyen koşullarına uyum sağlayan pazarcı esnaflarına teşekkür etti. İlçe Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, esnaflarla ve vatandaşlarla yaptığı görüşmelerde onlardan gelen istek ve şikayetleri de dinledi. Korona virüs salgınından korunmak için alınan kararların uygulanması için sıkı tedbirler aldıklarını da söyleyen Kaymakam Nazlı, tüm vatandaşlara alınacak tedbirleri bir kez daha hatırlattı.

Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı yaptığı açıklamada,

“Ülkemizi tehdit altına alan korona virüs salgını nedeniyle İlçe Hıfzısıhha Kurulumuz da bir dizi tedbirler almıştır. Bu tedbirlerimiz arasında en önemlisi halkımızın yoğun olduğu alanların korunması ve daha sağlıklı hale getirilmesi yer almaktadır.

Bunun yanı sıra halkımızın ihtiyaçlarını karşılaması için kurulan semt pazarları belediye zabıtamız, sağlık kuruluşlarımız ve ilgili kolluk kuvvetlerimizce sık sık denetlenmektedir. Korona virüs salgını ile ilgili olarak gece-gündüz çalışmalarını sürdüren tüm mesai arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Bugün bende aldığımız kararların uygulandığı alanlardan biri olan semt pazarını ziyaret ediyorum. Gördüğüm kadarıyla hem esnaflarımız hem de alış verişe gelen vatandaşlarımız korona virüsten korunmak için alınan tedbirlere harfiyen uymaktadırlar. Kontrolünü belediyemizin sağladığı pazar yerlerinde maske kullanımı, sosyal mesafenin korunması ve hijyen koşullarına uyum sağlanması bizleri son derece memnun etmiştir. Uyumlu bir çalışma sergileyen pazarcı esnaflarımızın faaliyetleri esnasında meyve ve sebzeleri eldiven kullanarak poşetler içerisinde müşterilerine sunmaları da çok yerinde bir uygulamadır. Bu davranışlarından dolayı pazarcı esnaflarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Silifke Kaymakamı Nazlı, vatandaşlara da uyarılarda bulunarak, korona virüs salgınından korunmak için herkesi maske takmaya, sosyal mesafeyi korumaya ve temizlik kurallarına uymaya davet ettiğini açıkladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Pakdemirli'den Kozan'daki yangın açıklaması: Kasıt ihtimali var

Bakan Pakdemirli'den Kozan'daki yangın açıklaması: Kasıt ihtimali var