Türkgün Gündem Şişli'de hamile kadını ve bir kişiyi katletmişlerdi! Cinayetin detayları ortaya çıktı

Şişli'de hamile kadını ve bir kişiyi katletmişlerdi! Cinayetin detayları ortaya çıktı

İstanbul Şişli’deki silahlı saldırıda 23 yaşındaki Gültekin Gezer ve hamile Kader Küçükçoşkun yaşamını yitirdi. Saldırganlar, hedef aldıkları kişiyi yanlışlıkla vurarak öldürdüklerini itiraf etti. Şüphelilerin çeteler arası hesaplaşma nedeniyle saldırı planladığı belirlendi.

İstanbul Şişli’deki silahlı saldırıda 23 yaşındaki Gültekin Gezer ve hamile Kader Küçükçoşkun yaşamını yitirdi. Saldırganlar, hedef aldıkları kişiyi yanlışlıkla vurarak öldürdüklerini itiraf etti. Şüphelilerin çeteler arası hesaplaşma nedeniyle saldırı planladığı belirlendi.

KAYNAK: İHA-AA

İstanbul'un Şişli ilçesi Kuştepe Mahallesi’nde yaşanan silahlı saldırıya dair çarpıcı bilgiler gün yüzüne çıktı. Olay, 4 gün önce Yavru Kuş Sokak'taki bir apartman dairesinde meydana geldi. Saldırıda hayatını kaybeden Gültekin Gezer (23) ile hamile olduğu belirlenen Kader Küçükçoşkun’un ölümüne neden olan saldırganların hedefi aslında başka bir kişiydi.

Polise Yanıltıcı İhbarla Başlayan Soruşturma

Gece saatlerinde S.Y., G.K. ve D.K. isimli şahıslar polisi arayarak, arkadaşlarının evde vurulduğunu bildirdi. Olay yerine sevk edilen emniyet güçleri, dairenin salonunda biri kadın iki kişinin kanlar içinde yerde yattığını tespit etti. Yapılan ilk incelemelerde, genç adamın vücuduna 8 kurşun isabet ettiği, Kader Küçükçoşkun’un ise sırtından vurularak hayatını kaybettiği belirlendi.

Saldırganlar Yurt Dışına Kaçarken Yakalandı

Cinayetle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında A.S., B.Z., A.Y. ve S.M. isimli şüpheliler İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Bu kişilerin ifadeleri doğrultusunda, yaşı küçük iki şüpheli daha gözaltına alındı. Toplam gözaltı sayısı 6’ya ulaştı.

Suç Çetesi Zannıyla Yanlış Hedef Seçildi

Polis soruşturması, olayın bir çete hesaplaşması zannedilerek gerçekleştirildiğini ortaya koydu. Şüphelilerin, yaklaşık 20 gündür kaldıkları apart otele yeni gelen mağdurları rakip suç örgütü üyeleri sanarak saldırı planladıkları öğrenildi. Elde edilen bilgilere göre zanlılar, apart oteldeki kişilerle ilgili bilgileri yurt dışındaki çete bağlantılarına iletti. Bu bağlantılardan gelen talimatla saldırı düzenleme kararı alındı.

Kapıyı, kargo görevlisi zannederek açan Gültekin Gezer’e ateş açan saldırganlar, hamile kadın Kader Küçükçoşkun’u ise olay sırasında yanlışlıkla vurdu. Olay anında içeride toplam 5 kişi bulunduğu, saldırganların asıl hedefindeki kişinin ise yara almadan kurtulduğu belirtildi.

Ölenlerin Herhangi Bir Suç Örgütüyle Bağlantısı Yok

Yapılan kapsamlı araştırmalar sonucunda, dairede bulunan kişilerin herhangi bir suç örgütüyle ilişkisi olmadığı tespit edildi. Polis, saldırganlara ait yeni güvenlik kamerası görüntülerini de elde ederek soruşturmayı derinleştirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Yaşam Starlink uydusu Adana semalarında görüntülendi

Starlink uydusu Adana semalarında görüntülendi

SpaceX'in Starlink uyduları, Adana'nın Ceyhan ve Yumurtalık ilçelerinde gökyüzünde dikkat çekici bir şekilde görüntülendi. Sıralı ışıklarla geçiş yapan uydular, vatandaşların ilgisini çekti ve şehir merkezinde net bir şekilde gözlemlendi.

SpaceX'in Starlink uyduları, Adana'nın Ceyhan ve Yumurtalık ilçelerinde gökyüzünde dikkat çekici bir şekilde görüntülendi. Sıralı ışıklarla geçiş yapan uydular, vatandaşların ilgisini çekti ve şehir merkezinde net bir şekilde gözlemlendi.

KAYNAK: DHA

ABD’li milyarder Elon Musk’ın sahibi olduğu SpaceX’e ait Starlink uyduları, Adana’nın Ceyhan ve Yumurtalık ilçelerinde gökyüzü semalarında görüntülendi. Bir dizi sıralı ışıkla, geçiş yapan uydular görüntülendi.

Ceyhan’da şehir merkezinde ve kırsal bölgelerinde vatandaşlar, gökyüzünde SpaceX’e ait uyduları net bir şekilde görüntülendi. Geçtiğimiz aylarda zaman, zaman gökyüzünde gözlenen uyduların bugün gökyüzünde oluşturduğu manzara Adana’nın ilçelerinde dikkat çekti. Musk’ın sahibi olduğu SpaceX’in uydularının gökyüzünde oluşturduğu manzara vatandaşlarda büyük ilgi uyandırdı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *