Türkgün Gündem TİKA'dan Meksika'daki ihtiyaç sahiplerine 300 gıda kolisi yardım

TİKA'dan Meksika'daki ihtiyaç sahiplerine 300 gıda kolisi yardım

TİKA, Meksika'da ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahiplerine 300 gıda kolisi ve 100 çocuğa kırtasiye malzemesi dağıttı. Türkiye'nin Meksiko Büyükelçisi, ramazanın huzur getirmesini diledi.

TİKA, Meksika'da ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahiplerine 300 gıda kolisi ve 100 çocuğa kırtasiye malzemesi dağıttı. Türkiye'nin Meksiko Büyükelçisi, ramazanın huzur getirmesini diledi.

KAYNAK: AA

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Meksika'da ramazan ayı vesilesiyle ihtiyaç sahiplerine gıda kolisi yardımında bulundu.

TİKA'dan yapılan açıklamaya göre, TİKA Meksika Program Koordinasyon Ofisi, ramazan ayı kapsamında Iztapalapa, Gustavo A. Madero ve Azcapotzalco'da 300 Müslüman ve ihtiyaç sahiplerine gıda kolisi dağıttı.

Gıda kolisinin yanı sıra 100 çocuğa da kırtasiye malzemelerinden oluşan hediye paketleri verildi.

huzur ve esenlik temenni edildi

Türkiye'nin Meksiko Büyükelçisi Murat Salim Esenli, programda yaptığı konuşmada, ramazan ayının Meksika ve tüm dünyaya huzur ve esenlik getirmesini temenni ettiğini belirtti.

TİKA tarafından 2025'de Meksika'nın dışında Guatemala, El Salvador ve Dominik Cumhuriyeti'nde ramazan programları gerçekleştirildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Futbol 16 Yaş Altı Kız Milli Futbol Takımı, UEFA Gelişim Turnuvası'nda şampiyon oldu!

16 Yaş Altı Kız Milli Futbol Takımı, UEFA Gelişim Turnuvası'nda şampiyon oldu!

16 Yaş Altı Kız Milli Futbol Takımı, Sırbistan'ı 1-0 yenerek UEFA Gelişim Turnuvası'nı birinci sırada tamamladı. Karadağ’da gerçekleştirilen organizasyonda, milliler oynadığı 3 maçın tamamını kazanarak şampiyon oldu.

16 Yaş Altı Kız Milli Futbol Takımı, Sırbistan'ı 1-0 yenerek UEFA Gelişim Turnuvası'nı birinci sırada tamamladı. Karadağ’da gerçekleştirilen organizasyonda, milliler oynadığı 3 maçın tamamını kazanarak şampiyon oldu.

MUHABİR: Ali Öncü

16 Yaş Altı Kız Milli Futbol Takımı, UEFA Gelişim Turnuvası'nı şampiyon olarak tamamladı. Karadağ'da düzenlenen turnuvanın son maçında Sırbistan'ı 1-0 yenen milli takım, oynadığı 3 maçın tamamını kazanarak şampiyonluk yaşadı. Yasemin Gür’ün attığı golle galip gelen milliler, turnuvada zirveyi elde etti.

16 Yaş Altı Kız Milli Takımı Şampiyon oldu

16 Yaş Altı Kız Milli Futbol Takımı, Sırbistan'ı 1-0 yenerek UEFA Gelişim Turnuvası'nı 3'te 3 yaparak birinci sırada tamamladı. Turnuvada oynadıkları etkili futbol ile dikkat çeken milliler, Sırbistan karşısındaki galibiyetle şampiyonluğu elde etti.

Millilerin Turnuvadaki Başarıları

Turnuvanın ilk maçında, 16 Yaş Altı Kız Milli Takımı, ev sahibi Karadağ’ı 2-1 mağlup etti. İkinci maçta ise Romanya’yı 4-1'lik skorla geçtiler. Son maçta Sırbistan’ı 1-0 yenerek turnuvadaki bütün maçlarını kazandılar ve UEFA Gelişim Turnuvası’nı şampiyon olarak tamamladılar.

Romanya'dan Karadağ'a üç gol

Turnuvanın diğer karşılaşmasında, Romanya rakibi Karadağ’ı 3-0 yenerek turnuvadaki ikinci galibiyetini aldı. Ancak bu sonuç, Romanya'nın şampiyonluk için yeterli olmadı ve milli takımımızın birinciliğini engellemedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *