07 Ekim 2024
weather
27°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem Ülkü Ocakları Genel Başkanı Yıldırım'dan Davutoğlu'na tepki: Esamen okunmaz

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Yıldırım'dan Davutoğlu'na tepki: Esamen okunmaz

Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli’ye yönelik ifadeleri dolasıyla Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’na tepkiler gelmeye devam ediyor. Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım Davutoğlu’na “Masanın dört bir yanından çekiştiren ortaklar, daha kendi aralarında orta yolu bulamayıp yuvarlak masaları tercih ederken, mesela pkkyı, kobanici yoldaşlarını davet ettikleri masaların bir benzerini kurduklarını çok iyi biliyoruz.” ifadeleriyle tepki gösterdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Yıldırım'dan Davutoğlu'na tepki: Esamen okunmaz

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Yıldırım'dan Davutoğlu'na tepki: Ortak değermişsin gibi saydığın hiçbir yerde senin esamen okunmaz, sen bölücülerin Serok'u olursun

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım şu ifadeleri kullandı;

"Kamera şahbazı Serok Ahmet aklını kaybetmiş olmalı ki, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'nin basın açıklamalarının ardından, kifayetsiz ve lüzumsuz açıklamalarına yenilerini eklemiş.

Masanın dört bir yanından çekiştiren ortaklar, daha kendi aralarında orta yolu bulamayıp yuvarlak masaları tercih ederken, mesela pkkyı, kobanici yoldaşlarını davet ettikleri masaların bir benzerini kurduklarını çok iyi biliyoruz.

Liderimizin geleceğe dair sözünden kerameti kendisinde bulan Davutoğlu, Liderimizin "Onlar oyun kurmakla uğraşa dursunlar, oyunu bozacak, oyunculara bedel ödetecek kutlu millet iradesi ayaktadır, sefer halindedir, zafer de elhak Allah’tandır." Sözünü de işitmiş midir?

Ayağı yere basan iddiaların arkasında olman gerektiği konusunda Türk milleti hemfikirdir.

Ortak değermişsin gibi saydığın hiçbir yerde senin esamen okunmaz, sen bölücülerin Serok'u olursun ancak.

Cumhur İttifakı, Türk milletinin bayraklaşmış ve anıtlaşmış iradesidir.

Bu milleti sizin terörle kesilmeyen birlikteliğiniz, satılmış siyasetiniz rahatsız etmektedir kurnaz Serok. Türkiye'nin geleceği, senin gibi kifayetsiz muhterislere emanet edilmeyecek kadar önemlidir."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Galatasaray'da Mbaye Diagne gelişmesi! Artık yok, sözleşmesi feshedildi

Galatasaray'da Mbaye Diagne gelişmesi! Artık yok, sözleşmesi feshedildi